Het opzetten van een VoIP-telefoon

Het opzetten van een VoIP-telefoon


Stemgeluid tegenover Geïnterneerde Protocol (VoIP) kan worden gebruikt in plaats als een traditionele huis telefoon vaste lijn. De mensen die u met uw VoIP telefoon hoeft niet bellen te hebben VoIP zelf om te ontvangen van uw gesprekken. Voor sommige mensen, is VoIP volledig vervangen hun oude-vaste telefoonlijn. Als u regelmatig interlokale gesprekken, kan VoIP u geld besparen op uw maandelijkse telefoonrekening, omdat alle oproepen inclusief op VoIP plannen zijn helpen.

Instructies

1

Een VoIP-telefoonlijn bestellen bij een plaatselijke VoIP-provider. Shop rond voor aanbiedingen en specials om de meest voor uw geld. Meeste VoIP plannen misschien benefit-wise gelijk zijn gemaakt, maar niet gelijk cost.

2

Wachten voor uw apparatuur. Om uw kabel- of breedbandverbinding gebruikt als een dienst van de huis-telefoon, moet u een speciale VoIP telefoon. Mogelijk moet u ook een router als u van plan bent te gebruiken het Internet vanaf dezelfde verbinding. U moet zitten kundig voor deze kopen of kostenloos van uw VoIP-aanbieder ontvangen.

3

Sluit uw router op uw kabel of broadband verbinding. Als u deze verbinding niet met een computer deelt, kunt dan u uw VoIP-telefoon aansluiten rechtstreeks in de verbinding.

4

Plaats uw VoIP-telefoon op de juiste poort op uw router. Hierdoor zal uw VoIP-telefoon en uw computer mogen deze verbinding gebruiken op hetzelfde moment.

5

Uw telefoongesprekken maken. Zolang uw dienst is ingeschakeld door deze tijd, dan moet je alles op zijn plaats om te beginnen met behulp van uw VoIP-telefoonlijn.