Het opnieuw instellen van Photoshop Elements 7 te herstellen

Het opnieuw instellen van Photoshop Elements 7 te herstellen


Adobe Photoshop Elements is een hulpmiddel voor fotografen en hobbyisten die willen halen uit hun werk. Het bevat de meest essentiële functies van Photoshop, maar tegen aanzienlijk lagere kosten. Photoshop Elements kunnen gebruikers hun hulpmiddelen en werkruimten aanpassen zodat ze hun workflow zo eenvoudig en efficiënt mogelijk kunnen maken. Hoewel dit maakt het werken in het programma gemakkelijker allermeest naar de tijd, kan het soms verwarring als het gaat om met behulp van en vinden van hulpmiddelen. Gelukkig, Photoshop Elements 7.0 maakt het gemakkelijk om uw standaardinstellingen herstellen wanneer dat nodig is.

Instructies

1

Open Photoshop Elements 7 en selecteer een gereedschap in het deelvenster Gereedschappen.

2

Beweeg de muis naar het gereedschap Opties deelvenster boven uw canvas, waar u de voorkeuren instellen voor elk hulpprogramma.

3

Klik op de kleine, zwarte pijl aan de linkerkant van het optiespaneel Tool en selecteer "Reset alle Tools." Dit zal het programma de standaardinstellingen herstellen positionering en optie.

Tips & waarschuwingen

  • Als u wilt volledig verwijderen alle voorkeuren die u hebt ingesteld, houdt u de "Ctrl + Alt + Shift" ("Command + opties + Shift" voor Mac-gebruikers) bij het openen van het programma. Klik op "Ja" wanneer u wordt gevraagd of u wilt verwijderen van voorkeuren.