Het opnieuw instellen van Microsoft Word 2007

Het opnieuw instellen van Microsoft Word 2007


Microsoft Word bevat twee soorten gebruiker gedefinieerde instellingen, volgens de website van Microsoft. Microsoft Word-configuratie-instellingen van invloed zijn op de manier waarop Microsoft Word werkt en worden doorgaans opgeslagen in het Windows-register en documentbestanden. Instellingen die de opmaak bepalen en weergave van documenten worden meestal opgeslagen in documenten en sjablonen. U kunt Microsoft Word 2007 de standaardinstellingen herstellen door alle gebruiker gedefinieerde Microsoft Word registersleutels handmatig te verwijderen uit het Windows-register.

Instructies

1

Open de Windows "Start" menu en selecteer "Uitvoeren". Typ "regedit" in de "Looppas" tweespraak venster en klik op "OK" om te laden het Windows register-Editor-hulpprogramma.

2

Vouw de map "HKEY_CURRENT_USER" door te dubbelklikken op de map of door te klikken op het plusteken naast de map. Vouw de "Software", evenals de mappen 'Microsoft' en 'Office'. Open de "12.0" map om het "Woord" sub map te vouwen.

3

Met de rechtermuisknop op de registersleutel "Data" en selecteer "Verwijderen". Antwoord "Ja" om het dialoogvenster venster vragen bent u zeker dat u wilt verwijderen van deze registersleutel. Verwijderen van het "Options", ook "Gemeenschappelijk" en "SharedTools" registersleutels. Sluit de Register-Editor van Windows.

4

Open Microsoft Word en volg de instructies in het dialoogvenster "Setup Wizard". Het setup-programma van Microsoft Word wordt automatisch de eerste keer dat u Microsoft Word openen nadat wijzigingen zijn aangebracht in het register van de Microsoft Word uitgevoerd. Dit zal herstellen van het register van Microsoft Word en de verwijderde registersleutels met de standaardinstellingen voor Microsoft Word te herstellen.

Tips & waarschuwingen

  • Verwijder niet alle registersleutels van Microsoft Word die niet specifiek worden vermeld in dit artikel of op de Microsoft "Hoe naar Reset gebruiker opties en register instellingen in Word" website. Microsoft Word niet alle van de Windows-registersleutels met behulp van het setup-programma van Microsoft Word hersteld.