Het opnieuw instellen van een Firewall in Windows

Het opnieuw instellen van een Firewall in Windows


Uw firewall is een essentieel programma in Windows, blokkeren schadelijke bestanden en houdt u toegang tot websites die schadelijk zijn voor uw systeem zou kunnen blijken. In het moderne tijdperk toen virussen zijn steeds vaker, is het essentieel dat uw firewall in topconditie. U kunt Microsoft gebruiken voor het bewerken van de instellingen van uw firewall, zodat u kunt toegang krijgen bepaalde websites tot, of lager de beschermingsniveaus helemaal. Als achteraf dat blijkt een slecht idee, is het goed om te weten het opnieuw instellen van uw firewall.

Instructies

1

Druk op de toets "Windows" en "R" op hetzelfde moment. Dit brengt het vak "Run" op uw scherm, waarmee u handmatig uitvoeren van een programma op uw computer.

2

Typ "cmd" in het vak "Run" en klik op 'OK'. Deze opdracht zal het de opdrachtprompt. Het verstrekken van dat u weet de exacte opdracht te geven van de computer, is dit de meest effectieve manier om uw computer om een taak te voltooien.

3

Typ "netsh firewall reset" in het vak van de opdrachtprompt en druk op "Enter". Met deze korte opdracht zal uw computer uw firewall terug naar de oorspronkelijke instellingen, annuleren ondoordachte wijzigingen aangebracht in de instellingen herstellen.

4

Start de computer opnieuw. Telkens wanneer u wijzigingen in uw systeem aanbrengt, moet u opnieuw opstarten van uw computer om de wijzigingen door te voeren volledige.