Het opnieuw instellen van een BIOS XFX GeForce

Het opnieuw instellen van een BIOS XFX GeForce


De XFX serie van grafische kaarten zijn echte krachtpatsers in de wereld van kwalitatief hoogwaardige gaming en video. Met de top van de lijn multi-GPU prestaties gesteund door een dubbele levenslange garantie, zijn deze videokaarten zoveel investeringen zoals ze alleen maar systeemonderdelen zijn. Om deze reden, wanneer een probleem met haar interne BIOS opduikt, verlammende de functionaliteit en het draaien van uw computer in een dure baksteen, vervolgens zo spoedig mogelijk wordt ingesteld is de beste manier om terug te gaan naar de high-end afbeeldingen die u gewend bent van een kaart dit krachtige.

Instructies

1Het opnieuw instellen van een BIOS XFX GeForce


Een elektrostatische lading op uw lichaam kan van de computer internals zap, als je niet voorzichtig bent.


Afsluiten van uw computer en de monitor en haal ze uit alle macht bronnen. Plaats uw antistatische armband rond uw pols te elimineren alle elektrostatische ontlading van uw lichaam.

2

Open de behuizing van uw computer. Afhankelijk van het specifieke model van uw toren, is het mogelijk om dit te doen gewoon door het vrijgeven van de verschillende sloten aan de ene kant van uw computer en een panel glijdt. Meer algemeen hoewel, dit vergt u nemen uw Phillips hoofd schroevendraaier en verwijderen van de schroeven aan de achterkant van uw zaak. Plaats ze in een veilige, uit de weg-locatie.

3

Zoek uw XFX GeForce kaart. Ze zijn zeer onderscheidend stukken van hardware die zal onderscheiden van de rest van uw systeem internals en hebben meestal "XFX" ergens geschreven op hen. Als je zelf een 8200 series XFX GeForce kaart, zoekt en druk op de "Clear CMOS" knop op het achterpaneel. Dit verwijdert de kracht in uw GPU's BIOS en resetten naar de fabrieksinstellingen.

4

Hebt u een model dan de 8200-serie, zoek de CMOS op uw kaart XFX GeForce. De CMOS wordt weergegeven als een kleine, cirkelvormige lithiumbatterij, ongeveer de grootte van een muntstuk. Aandachtig, verwijder de CMOS met de hand of door het verwijderen met behulp van het einde van een flat-hoofd schroevendraaier. Laat de CMOS verwijderd uit de GPU gedurende ten minste 30 seconden voordat u het vervangt. Het is nu resetten naar de fabrieksinstellingen.

5

Monteer uw zaak en sluit de computer weer aan op de stroomvoorziening. Uw systeem weer inschakelt en uw XFX GeForce zal haar interne BIOS hebben gereset naar de fabrieksinstellingen.