Het opnieuw instellen van de inktcartridge op de Canon MP470

Het opnieuw instellen van de inktcartridge op de Canon MP470


U kunt de inktcartridge op een Canon MP470 printer herstellen met behulp van de "Power" en "Stop/Reset" knoppen op van de printer menu weergeven. Met deze knoppen kunt u de eenheid naar de cartridge reset modus te programmeren. Het duurt slechts een paar minuten naar volledige reset van de inktcartridge. Als de cartridge niet naar functioneert behoren nadat u het hebt opnieuw hebt ingesteld, kunt u naar de printer verzenden Canon voor in-house reparaties.

Instructies

1

Druk op de "Power" knop in de rechterbovenhoek van de printer om de eenheid is uitgeschakeld. Houd dat de "Stop/Reset" reset knop ingedrukt. Deze knop bevindt zich in de rechterbenedenhoek van de sectie van de menu-knoppen op de printer.

2

Druk nogmaals op de knop "Power" terwijl nog het houden van de "Stop/Reset" knop. Laat de "Stop/Reset" knop zodra het apparaat begint te starten.

3

Druk tweemaal op de "Stop/Reset" knop. Wacht een paar seconden totdat de vloeistof - crystal display het cijfer "0" op het scherm. Druk op de knop "Stop/Reset" vier keer.

4

Druk tweemaal op de "Power" knop. Wacht enkele seconden. De "Power" knop ingedrukt opnieuw het apparaat om af te sluiten. Druk op de "Power" knop opnieuw om te beginnen met de printer. De inktcartridge moet volledig worden gereset.