Het opnieuw installeren van Premium thema's op Tumblr

De Tumblr blogging platform bevat honderden thema's voor gebruik op een blog. De meerderheid van thema's zijn gratis, met een klein aantal beschikbaar als betaalde premie thema's. Zodra een thema van de premie heeft gekocht via een Tumblr account, is het gebonden aan de belangrijkste blog die account is gekoppeld. Het kan worden geïnstalleerd op elk gewenst moment in de toekomst zonder extra kosten.

Instructies

1

Meld u aan bij uw gebruikersaccount bij tumblr.com.

2

Klik op de link aanpassen aan de rechterzijde van het Dashboard-scherm dat verschijnt.

3

Klik op de link van het thema bij de bovenkant van de pagina. Een drop-down venster zal verschijnen, presentatie van enkele van de thema's beschikbaar op Tumblr. Premium thema's staan aan de top, samen met de prijs voor elk onderdeel.

4

Selecteer het thema van de premie die u eerder hebt aangeschaft en geïnstalleerd. Geen prijs verschijnt naast Premium-thema's die u al hebt gekocht. Het voorbeeldvenster wordt bijgewerkt als u wilt weergeven van het geselecteerde thema.

5

Open het menu weergave om tweak instellingen beschikbaar thema. Merk op dat deze instellingen zal zijn hersteld sinds de laatste keer dat u het thema geïnstalleerd. De opties worden bepaald door de ontwerper van het thema--voorbeeld instellingen bevatten vaak achtergrond en tekstkleuren en de optie voor het insluiten van een Twitter-feed op een pagina.

6

Klik op "Opslaan + sluiten" het nieuwe thema toepassen op uw Tumblr blog.

7

Klik op de link van de blog in het Dashboard om de site te bekijken.

Tips & waarschuwingen

  • Als het thema van de premie dat u wilt installeren niet wordt weergegeven in het venster van de vervolgkeuzelijst in stap 2, bezoek tumblr.com/themes/premium. Klik op het desbetreffende thema; Selecteer vervolgens "Install theme," om ervoor te zorgen dat de juiste blog is geselecteerd in het drop-downmenu hierboven.
  • Als u wordt gevraagd om te kopen een premie thema een tweede keer, neem dan contact op met Tumblr ondersteuning via [email protected] om te controleren dat het gekoppeld aan uw gebruikersaccount de eerste keer was dat het werd gekocht.
  • Alle bewerkingen die u hebt aangebracht in uw bestaande thema in de "Advanced" -> "Voeg aangepaste CSS" vak op de aanpassen scherm blijven bewaard als het thema van de premie opnieuw wordt geïnstalleerd. Wilt u niet langer de CSS tweaks toepassen, verwijderen uit het vak en klik op "Save + nauwe."