Het oplossen van het actief register van Windows XP

Meestal oplossen van problemen met de active directory van Venster XP omvat vallen en opstaan: als een reparatie het probleem niet oplost, beweegt u zich op de volgende. De meest voorkomende registerproblemen met actieve betrekken systeem opstart, shut down of disfunctionele programma's. Deze drie tips voor probleemoplossing zijn ontworpen om te helpen u toegang tot de XP active directory, zelfs als het systeem is problemen van start-up en positiebepaling naar de werkstuk.

Instructies

Problemen oplossen met de laatste bekende juiste configuratie

1

Schakel de computer in en druk op de F8 nadat van de computerfabrikant scherm verschijnt maar voordat het Windows scherm wordt weergegeven.

2

Selecteer gebruik de laatste bekende juiste configuratie, met behulp van de pijltoetsen.

3

Druk op de Enter-knop om te beginnen met het rebooten proces. Windows XP zal opnieuw opstarten van de computer met behulp van de configuratie die het laatst heeft gewerkt voordat het register werd beschadigd.

4

Ga naar sectie 2, oplossen van problemen met Systeemherstel, of sectie 3, problemen oplossen met behulp van Driver terugdraaien, om het oplossen van problemen met proces te voltooien.

Oplossen van problemen met Systeemherstel gebruiken

5

Klik op het menu Start en alle programma's te openen zodra de computer het reboot proces is voltooid.

6

Bureau-accessoires > Systeemwerkset > systeem herstellen.

7

Mijn Computer herstellen kiest in het menu's optie en kies een datum wanneer de computer was normaal functioneert.

8

Klik op volgende om te beginnen het systeemherstel. Dit proces zal wissen alle wijzigingen naar de map nadat het herstelpunt. Hopelijk zal dit het bestand corrupt register corrigeren, en de computer zal beginnen om goed te functioneren. Systeemherstel duurt een paar minuten. Zet niet uit de computer tijdens het proces of het register nog meer beschadigd raken. Systeemherstel wordt de computer automatisch opnieuw opgestart zodra het proces is voltooid.

Problemen oplossen met behulp van de functie Vorig stuurprogramma

9

Klik op de knop Start en open het Configuratiescherm.

10

Klik op prestaties en onderhoud > systeem.

11

Klik op het tabblad Hardware en kies Device Manager.

12

Blader door de lijst met stuurprogramma's op zoek naar degene die heeft een gele waarschuwingsteken of de rode X die het aanduidt als een beschadigd stuurprogramma.

13

Klik met de rechtermuisknop op de corrupte bestuurder en kies Eigenschappen.

14

Klik op het tabblad stuurprogramma en kies stuurprogramma terugzetten. Klik op OK.

15

Start de computer opnieuw.

Tips & waarschuwingen

  • Als u problemen met het opstarten van de computer met behulp van de laatste bekende juiste configuratie hebt, probeer starten in de veilige modus. Schakel de computer in en druk op de F8 nadat van de computerfabrikant scherm verschijnt maar voordat het Windows scherm wordt weergegeven. Selecteer opstarten in de veilige modus en druk op de Enter-knop om de computer opnieuw te starten.