Het oplossen van een Xerox Phaser 8560Basale probleemoplossingen en periodiek onderhoud is essentieel voor het houden van uw Xerox Phaser 8560 correct functioneert. Xerox bevat een sectie over problemen oplossen op beide haar website en in de gebruikershandleiding voor deze printer. Geavanceerde probleemoplossing is beschikbaar via de service manual van deze serie van kleurenprinters. Foutcodes zijn beste links voor technici, echter; de meeste afdrukken kwaliteitskwesties en hun jam preventieve maatregelen zijn iets wat die een eindgebruiker kunt doen.

Instructies

1

Verwijder al het papier uit de machine, herladen papier uit een vers pakket en probeer de printer opnieuw. Sommige kwesties kunnen worden veroorzaakt door papier absorberen vocht als gevolg van overmatige vochtigheid.

2

Afdrukken van een configuratierapport van de printer. Druk op de up of neer pijlen op het bedieningspaneel totdat u Zie 'Informatie' weergegeven en gemarkeerd op het display. Druk op de toets "OK" om te selecteren. Druk op de omhoog of de pijl-omlaag totdat 'Gegevenspagina's ' is gemarkeerd op het scherm, en de druk op "OK" om door te gaan. Gebruik de pijlen weer om naar de "Configuratiepagina", en druk vervolgens op "OK" om het uitprinten. Dit zal de kwestie naar de printer of naar een externe bron isoleren. Als het probleem niet op de configuratiepagina dan het waarschijnlijk probleem vloeit voort uit het softwareprogramma of de computer waarop de taak naar de printer gestuurd.

3

Open de multifunctionele lade (lade 1) door de schuifstang onderaan op de voorzijde van de machine. Zoek de grote grijze roller in het midden van de lade. Gebruik een pluisvrije doek en een vleugje smeermiddel om de roller schoon te maken. Sluit lade 1. Open lade 2 totdat het wordt bereikt is maximale extensie. Het opstaan iets en trek het om te bevrijden van het van de machine. Is een witte roller op de voorkant van de lade. Gebruik een beetje smeermiddel op een pluisvrije doek om de roller schoon te maken. Kijk onder de printer in het gebied waar de papierlade zit meestal op. Is een ander roller onder het frame. Laat de oranje release-hendel om de roller drop down, en schoon zoals je deed de anderen. Snap het back-up wanneer u klaar bent.

4

Druk op de up en down pijlen op het bedieningspaneel scroll naar beneden naar "Problemen oplossen" en druk op de toets "OK". Gebruik de pijlen weer om scroll naar beneden naar "Print kwaliteitsproblemen" en druk nogmaals op de knop "OK". Als u ondervindt lichtere strepen of lijnen naar beneden de prints, gebruik de pijlen om scroll naar beneden naar "Elimineren licht Stripes" en druk op de toets "OK". U wilt kan uitvoeren dit twee tot drie keer te verwijderen van de strepen. Als u afdrukken uitstrijkjes ondervindt, scroll naar beneden in plaats daarvan te "Verwijderen afdrukken uitstrijkjes" en druk op de toets "OK".

5

Vervang de onderhoudsset als u nog steeds problemen ondervindt. Bel een technicus als u ondervindt nog steeds problemen mee te jammen of als de onderhoudskit uw afdrukkwaliteit problemen niet oplost.