Het oplossen van een Maxtor harde schijf defect dat een klikkend geluid produceert

Het oplossen van een Maxtor harde schijf defect dat een klikkend geluid produceert


Een Maxtor harde schijf werkt op dezelfde manier als elke andere harde schijf. Informatie, met inbegrip van audio, foto's en besturingssysteem bestanden wordt opgeslagen. Zodra het begint te klikken, de harde schijf mechanische stukken zijn afgebroken en er is geen manier om het te repareren, maar kunt u de schijf gegevens herstellen met behulp van een externe harde schijf behuizing.

Instructies

1

Verwijder de Maxtor harde schijf van de computer door inbus één sectie van de toren met een kruiskopschroevendraaier en de schijf met het label "Maxtor" van de computer los te koppelen.

2

Plaats de Maxtor schijf in een externe harde schijf behuizing. Sluit de behuizing van twee kabels aan op de achterzijde van de drive.

3

Schroef de behuizing zodat de Maxtor schijf valt niet uit te sluiten.

4

Steek de stekker van het netsnoer van de behuizing in een gedoctoreerd contactdoos. Sluit de ruimte USB-kabel op een open poort op een functionerende computer.

5

Navigeer aan het scherm van "My Computer" door erop te klikken in het menu "Start". Dubbelklik op de Maxtor harde schijf. Alle bestanden die u wilt herstellen vanaf het station naar het bureaublad of een nieuwe map verplaatsen

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik een extra harde schijf back-up van uw gegevens te allen tijde.
  • Sommige mappen op het station zal niet meer toegankelijk.