Het oplossen van een Linksys Wireless PCI-netwerkadapter

Het oplossen van een Linksys Wireless PCI-netwerkadapter


Een bekende maker van netwerkapparaten, Linksys produceert draadloos en bedraad netwerkadapters voor desktop computers en laptops. Draadloze PCI adapters omvatten de WMP11 of Wireless B PCI Adapter, de WMP54G of Wireless G PCI Adapter en de WNP300N of Wireless-N PCI Adapter. Voorafgaand aan het oplossen van problemen met uw netwerkadapter van Linksys draadloze PCI, test u uw draadloze internetverbinding via een andere computer of een ander apparaat om op te heffen uw Internet Service Provider of router als het probleem.

Instructies

Stuurprogramma's bijwerken

1

Controleer de Windows Hardware Compatibility List voor uw besturingssysteem om ervoor te zorgen de Adaptermodel je eigen met uw besturingssysteem werkt. Download en installeer een compatibel stuurprogramma voor uw besturingssysteem als het compatibel is (Zie 'Bronnen').

2

Controleer de Linksys systeemvereisten voor uw adapter om uw computer voldoet aan of overtreft hen.

3

Klik op "Start," vervolgens "Control Panel". Klik op "Klassieke weergave" in de linker kolom in Windows XP of Windows Vista of "Toon alle Configuratiescherm-items" in de rechterbenedenhoek in Windows 7.

4

Dubbelklik op "Systeem". Klik op het tabblad 'Hardware' in Windows XP.

5

Klik op "Apparaatbeheer" in de linker kolom in Windows 7 of Windows Vista. Klik op de knop "Apparaatbeheer" in Windows XP.

6

Zoek en dubbelklik op de categorie van "Network adapters". Onderzoeken van de aanbieding en zoek naar willekeurige symbolen die aangeven van fouten, zoals een rode 'X' of een geel uitroepteken.

7

Dubbelklik op de netwerkadapter van Linksys draadloze PCI. Lees de informatie vermeld onder 'Apparaatstatus', en volg eventuele instructies of informatie die hier gegeven. Ga verder als de 'Apparaatstatus' toont aan dat de kaart is werkt.

8

Klik op de "Driver" tab. Klik 'Update'. Laat Windows om te zoeken online en voor alle bijgewerkte stuurprogramma's installeren. Start de computer opnieuw.

Installeren van de kaart

9

De computer afsluiten. Verwijder alle kabels en apparaten van de computer. Schroef de draadloze antenne, en maak een notitie van de locatie van de kaart.

10

Het linker zijpaneel verwijderen terwijl naar de voorkant van de computer door inbus schroeven of manipuleren sloten.

11

Uw Linksys PCI-netwerkadapter hebt gevonden.

12

De antistatische pols armband rond uw pols vast, en bevestig de clip aan een metalen object.

13

Draai de schroef sleuf dekking en tillen van de kaart van de PCI-sleuf. Onderzoeken de gouden pinnen op de bodem van de kaart op tekenen van schade. Vervang de kaart als de pinnen zijn beschadigd. Ga verder als de pinnen onbeschadigd kijken.

14

Onderzoeken uw moederbord voor een verschillende, beschikbare PCI-sleuf. Draai de schroef sleuf dekking voor de tweede PCI-sleuf en verwijder het klepje van de sleuf. Ga verder met de volgende stap met behulp van de oorspronkelijke sleuf als u niet over een andere lege PCI-sleuf beschikt.

15

Line-up van de Linksys kaart gouden pinnen met de PCI-sleuf. Wijs de draadloze antenne-aansluiting naar de buitenkant van het geval.

16

Plaats de kaart in de sleuf. Druk naar beneden totdat u een klik of een module hoort. Verwijder de kaart en het controllerkaarten en opnieuw als u weerstand bij het invoegen van de kaart voelt.

17

Beveilig de kaart met de schroef sleuf dekking. Plaats de sleuf dekking in de oorspronkelijke sleuf dekking positie als u in een tweede slot installeert, dan met de extra sleuf dekking schroef beveiligen.

18

Verwijder uw antistatische pols armband. Vervang het zijpaneel en veilig door schroeven in schroeven of manipuleren sloten. Opnieuw koppelen alle randapparatuur en kabels. Schroef in de draadloze antenne, dan start de computer opnieuw op.

Verwijderen en opnieuw installeren van stuurprogramma 's

19

Klik op "Start," vervolgens "Control Panel". Klik op "Klassieke weergave" in de linker kolom in Windows XP of Windows Vista of "Toon alle Configuratiescherm-items" in de rechterbenedenhoek in Windows 7.

20

Dubbelklik op "Systeem". Klik op het tabblad 'Hardware' in Windows XP.

21

Klik op "Apparaatbeheer" in de linker kolom in Windows 7 of Windows Vista. Klik op de knop "Apparaatbeheer" in Windows XP.

22

Zoek en dubbelklik op de categorie van "Network adapters".

23

Dubbelklik op de netwerkadapter van Linksys draadloze PCI.

24

Klik op de "Driver" tab. Klik op 'verwijderen.' Bevestigen dat u wenst te verwijderen van het stuurprogramma, volg dan de instructies op het scherm om de stuurprogramma's en de computer opnieuw opstarten.

25

Laat Windows detecteren uw Linksys PCI card nadat u naar het bureaublad terugkeert. Plaats van de bestuurder-installatieschijf wanneer gevraagd of Dubbelklik op het installatiebestand van stuurprogramma's als u een eerder gedownload.