Het oplossen van een HP Photosmart Pro B8850 Printer

Of u uw HP Photosmart Pro B8850 printer voor thuis of op bedrijf gebruikt, is het een goed idee om sommige probleemoplossing basisvaardigheden. Oplossen van problemen met uw printer B8850 betekent kijken naar de symptomen het is weergeven en het gebruik van die informatie om te bepalen van de oorzaak van het probleem. Zodra u het probleem hebt geïsoleerd, wordt oplossen van de kwestie veel gemakkelijker. Omdat een aantal dingen problemen met de B8850 veroorzaken kan, is het het beste om te doen uw oplossen van problemen met één stap tegelijk.

Instructies

1

Klik op de "Start"-knop op uw computer en ga naar het Configuratiescherm als u een bericht ontvangt over de spooler. Kies de "Administratieve taken" icoon en vervolgens 'Services'. Scroll naar beneden naar de "Print Spooler"-service, klik met de rechtermuisknop en kiest u 'Start'. Download en installeer een nieuw printerstuurprogramma voor de HP B8850 als u doorgaat met de spoolerfouten optreden.

2

De printerkabel van zowel uw computer als de fotoprinter HP B8850 verwijderen. Stroom uit de printer eerst, vervolgens de computer afsluit. Sluit u de printerkabel met zowel de computer als de printer af, dan zet de printer weer. Wacht een paar minuten en dan macht op uw computer.

3

Papierstoringen verwijderen door de bovenklep van de B8850 is geopend en trekken uit papier. Kijk voor gescheurd papier en trek alle stukken die u kunt vinden. Druk op de twee hefbomen aan de achterkant van de eenheid, open de toegangsklep van de achterste en verwijder het papier er ook.

4

Controleer de gidsen op de papierlade als u blijven papierstoringen optreden. Als de hulplijnen te los of te strak zijn, wordt het papier niet goed voeden. Ook de kwaliteit van uw papier en probeer een ander merk als u ervaring frequente jam.