Het oplossen van een draadloze muis van Dell

Het oplossen van een draadloze muis van Dell


Dell draadloze muizen kunnen gebruikers bepalen van de cursor op het scherm zonder de muis fysiek verbinden met de computer. Dit maakt van de USB- of seriële poorten beschikbaar moet blijven en vermindert ook het aantal draden rond de computer. Dell muizen aansluiten via een draadloze USB-ontvanger of door te koppelen met een Bluetooth-compatibele computer. Na een periode van normaal gebruik of als gevolg van de computer wordt ingesteld, kan de cursor op het scherm niet langer inspelen op de bewegingen van de muis.

Instructies

1

Controleer de draadloze verbinding. Voor Dell muizen met USB ontvangers, gaat u verder met stap 2. Voor Dell muizen met Bluetooth-verbindingen, gaat u verder met stap 3.

2

Zorg ervoor dat de USB-ontvanger is ingeschakeld. Sommige Dell-modellen hebben een kleine knop of schakelen op de ontvanger. Duw dit en wacht tot het kleine lampje om op te komen. Als er geen licht is, verwijderen van de receiver en proberen aan te sluiten op een andere USB-poort.

3

Controleer de Bluetooth-connectiviteit. Zoek het Bluetooth-pictogram (zie bronnen) in de rechterbenedenhoek van het bureaublad van Windows. U wellicht klikt u op het pijltje om alle pictogrammen weer te geven.

4

Met de rechtermuisknop op het Bluetooth-logo en controleer of de verbinding op. Als dit niet het geval is, selecteert u 'Detecteerbaar maken' of 'Schakel Bluetooth'. Wacht totdat het pictogram oplichten. Druk op de kleine verbindingsknop op de onderkant van de muis om het apparaat te synchroniseren.

5

De muis omdraaien en verwijder het klepje van het batterijvak. Vervang de batterijen door nieuwe batterijen. De meeste Dell draadloze muizen nemen AA batterijen.

6

Controleer of dat de muis is gepositioneerd op een vlakke ondergrond, thats niet reflecterend. U kunt het plaatsen van een standaard stukje wit papier onder de muis om te voorkomen dat reflecterende oppervlakken verwarrend de optiek van de muis.

7

Druk op de knop van de kleine verbinding op de onderkant van de muis om de muis zich op en het verzenden en ontvangen van signalen van de USB-ontvanger of Bluetooth. Als u hebt reset de receiver, computer of Bluetooth-verbinding, moet u wellicht de druk op deze knop nogmaals aan sync van het apparaat.