Het oplossen van een Computer vastloper

Een computer die loopt onverwacht vast en reageert niet op opdrachten kan erg vervelend zijn en een echte uitlekken op productiviteit. Als u besteedt de dag voortdurend met de computer opnieuw opstarten en aanmelden terug, u veel nuttige tijd, verliest dus het is belangrijk om te weten hoe deze problemen kunt oplossen en krijgen ze opgelost. Met de mogelijkheid om op te lossen computer lockups op uw eigen bespaart u een heleboel geld, aangezien de kosten van commerciƫle computer reparatie vrij hoog kunnen.

Instructies

1

Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk van uw PC en kies "Task Manager" in het menu. Wacht totdat de taak Manager-service te starten. Als u niet een reactie krijgen bij het klikken op de taakbalk, probeer de "Ctrl"-toets, de "Alt" toets en de 'Del' toets tegelijkertijd ingedrukt. Deze toetsencombinatie zal omhoog een menu brengen zal, en een van de opties in dit menu "Manager van de taak."

2

Klik op het tabblad "Toepassingen" en kijk naar de status van elk van de programma's op uw computer worden uitgevoerd. Neem nota van alle programma's met de status "Reageert niet." Als u merkt dat hetzelfde programma wordt veroorzaakt door de computer te bevriezen bij veelvoudige gelegenheden, verwijderen of opnieuw installeren van het programma. Corrupte programmabestanden en incompatibele programma's zijn vaak de oorzaak van systeem bevriest.

3

Klik op de knop "Einde taak" elke niet-reagerende programma's te sluiten. De "Taak beƫindigen" knop is zichtbaar aan de onderkant van het venster. Nadat het niet-reagerende programma is afgesloten, moet de rest van de programma's start opnieuw uit te voeren.