Het oplossen van een Computer die niet luidsprekers herkent

Een computer kan soms problemen opleveren ontvangen geluid uit de luidsprekers. Deze frustrerende situatie zal voorkomen dat u gehoor audio bij het gebruik van uw computer. Afhankelijk van uw activiteiten, kan dit vormen een ernstig probleem voor werk of spelen. U kunt de situatie gemakkelijk oplossen door het testen van de luidsprekers en op de computer. De meeste van de tijd, kunt u het oplossen van het probleem door het oplossen van problemen. Als u dit niet te doen, moet u mogelijk nieuwe luidsprekers of een computerspecialist om te kijken naar uw machine.

Instructies

1

Haal de luidsprekers van uw computer. U moet de luidsprekers te testen voordat u de computer testen.

2

Sluit uw luidsprekers aan op een ander apparaat. Dit kan zijn een CD-speler, iPod of elk andere hoofdtelefoon of luidspreker apparaat. Zet het andere apparaat en speel wat muziek. Als de luidsprekers muziek afspelen, het probleem vloeit voort uit uw computer. Als dat niet het geval is, moet u waarschijnlijk nieuwe luidsprekers.

3

Sluit de luidsprekers aan op de computer. Controleer of de luidsprekers macht ontvangen door hen in te stoppen op een werkend stopcontact. Ga naar "Start," "Alle programma's," "Accessoires" "Entertainment", "volumeregeling." Zorg ervoor dat u niet uw volume hebben uitgeschakeld. Test uw luidsprekers opnieuw.

4

Wilt u de luidsprekers aansluit op een andere poort. Soms kunnen de computerpoorten gebruikers bedriegen. Als u hebt geprobeerd alle uw poorten en de luidsprekers nog steeds niet werken, moet u krijgen nieuwe luidsprekers of vraag naar professionele hulp.