Het ontwerpen van uw eigen teken van Vinyl

Grote vinyl borden worden gebruikt voor een breed scala aan promotionele doeleinden. Winkels, bijvoorbeeld, hangen vinyl tekens buiten het adverteren van een verkoop, terwijl gebeurtenis initiatiefnemers vinyl tekenen gebruiken om het publiceren van aankomende evenementen en festivals. Moet u een teken van vinyl voor promotionele doeleinden, kunt u uw eigen vinyl teken ontwerp maken in een standaard computer grafisch programma of gebruik een van de ontwerpprogramma's die beschikbaar op de websites van enkele grootschalige drukkerijen zijn.

Instructies

Grafische Software

1

Open een nieuw bestand in het grafische programma door te gaan naar "File" en "New". Voer de afmetingen voor uw teken door de maateenheid wijzigen naar "Inches" en het invoeren van de breedte en hoogte die u het vinyl teken wilt te zijn.

2

De "Magnifying Glass"-hulpprogramma gebruiken om de grootte van het doek afnemen als u niet het hele witte ontwerpgebied op het scherm ziet. Na het klikken op de "Magnifying Glass" tool van de hulpmiddelstaaf van het grafische programma, kies het glas met het minteken (-) teken op het en klik op het canvas, totdat het hele doek verschijnt op het scherm. De afbeelding die wordt weergegeven is een klein-formaat versie van het hele, groter doek.

3

Het ontwerp van uw vinyl teken met behulp van de hulpprogramma's in het grafische programma. Tekenen met de shapes tools en penselen, en tekst met het tekstgereedschap toevoegen.

4

Alleen zwarte inkt op een witte achtergrond gebruiken als u geld wilt besparen op uw afdrukkosten. Zwarte inkt op wit vinyl is de goedkoopste optie afdrukken op alle bedrijven. Als zwarte inkt is niet voldoende voor uw ontwerp, zo weinig kleuren mogelijk gebruiken om de kosten onder controle blijven drukken.

5

Haal het vinyl teken afgedrukt bij een print-shop die grootschalig afdrukken doet. Upload uw ontwerp op van de printer website als digitaal bestand of neem het vinyl teken ontwerp naar de printer in persoon op een CD of draagbare aandrijving. Tenzij het bedrijf een achterstand van werk heeft, kan de afdruktaak vaak gebeuren ter plaatse.

Grootschalige Printer Websites

6

Ga naar een professionele groot-formaat printer website. Aangezien uw teken kan alleen worden verzonden naar die specifieke printer voor het afdrukken, moet u controleren vele printers' sites om te zoeken naar de beste deal voor het ontwerpen van uw vinyl-teken.

7

Kies de "Custom teken" of "Custom Banner" functie op de website van de printer. Selecteer vinyl als het materiaal en de kleur van een vinyl als meer dan één optie beschikbaar is.

8

De design tools in het programma gebruiken om uw ontwerp te maken. Typische ontwerpgereedschappen bevatten "Vormen" en "Tekst" hulpmiddelen.

9

Het teken toevoegen aan uw winkelwagen, wanneer u klaar bent met uw ontwerp. Persoonlijke gegevens over contactpersonen en betaling invoeren en indienen van het ontwerp. De printer drukt het teken van vinyl en levert het aan u. Als de printer lokaal is, kunt u soms kiezen om op te pikken het teken op de afdrukken locatie.

Tips & waarschuwingen

  • Als u niet de hele banner op je eigen ontwerpen wilt, hebben drukkerijen vaak ontwerp staven die een ontwerp op basis van uw tekst en afbeeldingen kunnen maken.