Het ontwerpen van auto's met Open Software & Freeware

Het ontwerpen van auto's met Open Software & Freeware


Het ontwerpen van hedendaagse auto's ook de nadruk op ergonomie, waardoor het geschikt maken van een ontwerp die comfortabel is voor de menselijke fysiologie. Het opstellen van veiligheidsgerelateerde onderdelen van de auto (b.v., spatborden, airbags, veiligheidsgordels), is een andere taak. Auto-ontwerpers moet ook aandacht schenken aan de uiterlijke verschijning van een auto, waarin styling, kleur en de rondingen van een auto. En ze moeten nadenken over aerodynamica, die wil een auto's wind slepen verminderen en aldus brandstof verbruik. Een ander essentieel aspect van auto-ontwerp is het minimaliseren van de geraamde productiekosten van de auto.

Instructies

1

Referentie foto's van het type auto die u zou willen ontwerpen te verzamelen. Cirkel de onderdelen van elke auto die u wilt en aantekeningen maken op ontwerpt u zoals.

2

Een van de gratis ontwerp-programma's in de Resource sectie openen en beginnen schetsen. Selecteer een middelgrote, zwart penseel en gebruik het om te tekenen van de ruwe schets van de auto.

3

Hulpprogramma van uw toepassing te maken van een nieuwe tekenlaag. Lagen kunnen u toevoegen aan een bestaande installatiekopie zonder verstoring van de oorspronkelijke afbeelding.

4

Selecteer uw toepassing gereedschap voor het maken van rechte segmenten met vector graphics. Vector-gebaseerde hulpmiddelen kunt u gemakkelijk verplaatsen, schalen en draaien van punten, lijnen en curven zonder te wissen en herschrijven.

5

Traceren via uw eerste schets met behulp van de line segment tool van vector. Het resultaat zal zijn een reeks verbonden lijnsegmenten.

6

Verberg de tekenlaag geplaatst waarin de schets die u opgespoord net over. Hierdoor zal u duidelijk te zien de vector lijnsegmenten.

7

Selecteer een lijnsegment die uw oorspronkelijke ontwerp aangeeft moet worden gebogen. Toepassing van uw toepassing hulpmiddel als u wilt het lijnsegment omzetten in een curve.

8

Voer het hulpprogramma om de curve raakpunt formaatgrepen weer te. Deze handgrepen kunnen u de curve, een taak waarin stroomt de curve vloeiend in lijnen of andere krommen verbonden vormen.

9

Pas de curve raakpunt grepen totdat beide uiteinden van de curve stroom soepel in de lijnsegmenten aangesloten.

10

Herhaal stap 7 tot en met 9 voor elk van de lineaire segmenten die uw oorspronkelijke ontwerp aangeeft moet worden gebogen.

11

De overige regels van uw ontwerp te tekenen. Met behulp van de line segment en curve Vectorgereedschappen, werk van de grootste naar de kleinste delen, tekening van de banden en wielen wells, raam- en naden, styling en andere lijnen weergegeven in uw oorspronkelijke notities en een schets.

12

Maak een andere tekenlaag. Selecteer uw toepassing niet-vector modus (aka raster of paint).

13

Schilderen van elk onderdeel van de auto, met behulp van de vector curven en lijnen om u te begeleiden. Ook, trace over de vector onderdelen zelf.

14

Voltooi het ontwerp van uw auto door het verbergen van alle lagen met uitzondering van degene die u in stap 13 op geschilderd.