Het maken van mijn Avatar voor mijn Yahoo Mail

Uw Yahoo Avatar is een geanimeerde afbeelding die u kunt maken en aanpassen om uw huidige look, persoonlijkheid of belang te vertegenwoordigen. Je avatar wordt weergegeven in de Yahoo website, met inbegrip van Yahoo Messenger, Yahoo Answers, Yahoo Mail en Yahoo groepen. Bij het aanpassen van uw Yahoo-Avatar, kunt u kiezen uit afbeeldingen zoals kapsel, kleding, accessoires en achtergronden om jezelf te vertegenwoordigen.

Instructies

1

Bezoek de website van Yahoo Avatars (zie bronnen).

2

Selecteer een geslacht en klik op 'OK'.

3

Klik op het tabblad "Weergave" en kies een huidskleur en gezicht. Klik op de "Kapsels"-link onder het kopje "Weergave" en kies een haarstijl. Uw avatar's wijzigingen bekijken in de sectie van de 'Voorvertoning wijzigingen' aan de linkerzijde van uw scherm.

4

Klik op het tabblad "Apparel" en selecteer een outfit of de bovenkant en de bodem. U kunt ook plus-size kleding. Gebruik de links in de rubriek "Kleding" om te navigeren tussen de verschillende opties.

5

Klik op de "Extra's" tabblad toevoegen van eventuele extra kosten aan uw avatar. Extra's zijn hoeden, tassen, sieraden, brillen en sjaals. De "Extra's" tabblad omvat ook speciale outfits en accessoires zoals huisdieren en vlaggen.

6

Klik op het tabblad van de "Achtergrond" om te kiezen een achtergrond voor uw avatar.

7

Klik op het tabblad van de "Branded" om te kiezen van speciale gemerkte outfits zoals Pepsi, JCPenny, Yahoo en Star Wars.

8

Klik op het tabblad 'Wijzigingen opslaan' in de sectie 'Voorvertoning wijzigingen' om op te slaan uw avatar.

9

Ga naar uw Yahoo Mail Postvak waar uw nieuwe avatar wordt automatisch weergegeven.