Het maken van een opstartbare kopie van een harde schijf naar DVD met Drive Image

Het maken van een opstartbare kopie van een harde schijf naar DVD met Drive Image


Maken van een opstartbare kopie van uw harde schijf door een afbeelding van de hele harde schijf is een zekere manier van back-up van uw bestanden voor het geval uw computer vastloopt. Met behulp van een van de volgende programma's (omdat de computer niet worden standaard geleverd met disk image software)--Nero Burning Rom, tovenaar of ImgBurn--u kunt het maken van een DVD met een volledige schijfaandrijving inhoud in een enkel installatiekopiebestand dat, of uw inbreng een bin-bestand, een cue, of een ISO is. Elk van deze bestandstypen werken als een opstartbare kopie van de vaste schijf eenmaal naar de DVD gekopieerd.

Instructies

Nero Burning Rom

1

Nero Burning Rom aanschaffen en installeren. Akkoord met de gebruiksvoorwaarden en de software niet openen. Wanneer het "New Compilation" venster opent, sluit en wacht tot Nero te starten.

2

Selecteer de optie "Burn Image" in het menu "Recorder" en een lege DVD in de computer plaatst.

3

Zoek de gewenste harde schijf die u kopiƫren in het nieuwe venster "Openen wilt". Selecteer de hele harde schijf en klik op "Open."

4

Vink het vakje naast 'Schrijven' in het scherm "Compilatie branden" omdat je zal een afbeelding naar schijf schrijven. Selecteer die een "Write Speed" op basis van wat Nero voor uw specifieke DVD en klik op "Burn zorgt" om te beginnen uw harde schijf naar schijf te branden.

MagicIso

5

MagicIso kopen en ga akkoord met de licentievoorwaarden. Installeer en start de software.

6

De belangrijkste interface van het programma, klik op het pictogram van de CD/DVD in het bovenste deelvenster de "branden CD/DVD" menu te gaan.

7

Selecteer de lege DVD als uw bestemming door te klikken op het drop-down menu van opties van de bestemming van de CD/DVD. Plaats uw lege DVD.

8

Klik op de knop van de map om te zoeken van de gewenste verbrand aan schijf, met behulp van het pop-upvenster station-afbeelding.

9

Kies de "schrijf snelheid" je wilt de DVD gebrand op en selecteer "Burn Proof". Klik op de "Burn It!" knop om te beginnen uw DVD branden.

ImgBurn

10

Download en installeer de ImgBurn software, akkoord te gaan met de licentievoorwaarden. Plaats een lege DVD en start ImgBurn.

11

Selecteer de lege DVD uit de "Bestemming" drop-down menu.

12

Selecteer "Browse..." uit het menu "Bestand". Zoek het afbeeldingsbestand station in het pop-upvenster, markeren en druk op "Open." Klik op het pictogram heeft een harde schijf die wijst naar een DVD om te beginnen het brandproces.