Het maken van 3D-stofdeeltjes in After Effects

Het maken van 3D-stofdeeltjes in After Effects


3D-stofdeeltjes in After Effects maken wordt bereikt door haar deeltje generator. De deeltjes generator heeft vele opties, zoals type, grootte van geboorte, levensduur, zwaartekracht, kleur en grootte variatie. Het geboortecijfer is de creatie van het deeltje, en het sterftecijfer is het einde of vervagen van de deeltjes. Deeltjes omvatten een breed scala aan opties zoals sterren en bubbels samen met de mogelijkheid om uw eigen illustraties toevoegen.

Instructies

1

Kies "Samenstelling" vanuit het hoofdmenu, en klik op "Nieuwe compositie." Geef in het pop-updeelvenster, "30:00" als u wilt maken een 30-seconden duur. Klik op "OK" om het deelvenster te sluiten.

2

Een solide achtergrond maken door te klikken op "Laag," "Nieuw" dan "Solid." Kies een kleur voor de achtergrond dat geeft stof kleur, zoals bruin, zwart of geel.

3

Klik op "Venster" en "Effecten en Preset" in het pull-out menu. Typ "Deeltje" in het zoekvak, en dubbelklik op de optie "CC Particle systemen II".

4

Stel het geboortecijfer op 01 en de levensduur te 07 dollar.

5

Klik op de pijl naast de optie "Physics", en wijzigen van de zwaartekracht op 0. Snelheid instellen 2.3 maken de afstand van de stofdeeltjes.

6

Stel onder de pijl "Deeltje", het type in op concaaf, grootte van de geboorte tot 02 en dood grootte.12.

7

Pas de instellingen indien nodig.