Het langwerpige objecten bijsnijden

Het langwerpige objecten bijsnijden


Bijsnijden hiervoor is het verwijderen van de rand in een foto. Meeste bijsnijden bevat waardoor de randen of de uiteinden van de foto. Echter moeten soms objecten worden bijgesneden (cut) uit de achtergrond van de foto. Er zijn verschillende professionele beeldbewerkings-programma's, zoals Adobe Photoshop, die dit heel goed te doen. Windows bevat echter Microsoft Paint die fundamentele bijsnijden doen kunt. Kan het iets langer duren, maar de resultaten kunnen heel goed.

Instructies

1

Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding met het object dat moet worden bijgesneden. Klik "Openen met" en selecteer "Verven". De afbeelding zal openstellen in MS Paint.

2

Klik op "Bekijken," "Zoom," "Op maat" en "800%." Dit zal inzoomen op de foto tot het maximum. Selecteer een ander zoomniveau indien gewenst. Inzoomen op de foto, kan de gebruiker duidelijk zien waar de lijnen voor het object beƫindigen en de achtergrond begint.

3

Klik op de "Gum" knop van de werkbalk. Selecteer de kleinste tip/hoofd voor de gum. Dit zal de gebruiker voor het wissen van de kleinste details geven.

4

Gebruik de schuifregelaars om te navigeren van het doek aan de rand van het object in de foto.

5

Klik op het gereedschap Gummetje op de achtergrond aan de rand van de foto. Ga rond het wissen van de randen, totdat het object een witte gewiste rand rond het heeft object.

6

Selecteer een grotere gewiste hoofd/tip en gum de rest van de achtergrond. Zoom uit indien nodig. Zodra alle van de achtergrond is gewist, zal de foto hebben zijn afgesneden.