Het installeren van Plug-Ins in Photoshop CS3

Het installeren van Plug-Ins in Photoshop CS3


Adobe's Photoshop software is veruit de industrieleider in grafische ontwerpsoftware, en is uitgegroeid tot een onmisbaar instrument in scholen en bedrijven in het hele land. Maar zodra een gebruiker vertrouwd zijn met de software heeft gekregen, kan hij wenst te installeren van de plug-ins, toepassingen van derden ontwikkelaars die functies aan het programma toevoegen. Het is niet moeilijk om plug-ins toevoegen aan Photoshop CS3 en nieuw leven inblazen door deze software.

Instructies

1

Aankoop een CS3-compatibele plug-in of download een gratis een van een Photoshop-plug-ins-site. Zodra u dit hebt gedaan, voert u het installatieprogramma.

2

De plug-in zal u vragen om een installatiemap. Klik op "Bladeren" en selecteer vervolgens de map van uw Photoshop Plug-Ins. Als u een Windowssysteem gebruikt, is de standaardinstelling "programma Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins." Op een Mac is "Applications\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins" de standaard plug-ins-map.

3

Start Photoshop. Klik op 'Bestand' "Automatiseren", en u de naam van uw plug-in ziet. selecteren.

Tips & waarschuwingen

  • Als u een uitvoerbaar bestand zijn niet gegeven, unzip de map zodra het is gedownload en kopieer het naar de map Photoshop CS3 Plug-in.
  • Niet lopen Photoshop tijdens het installeren van een plug-in.
  • De locatie van uw plugin kan variĆ«ren afhankelijk van het programma; Controleer de stekker-in het Leesmij-bestand voor meer informatie.