Het installeren van een modemstuurprogramma voor de HP NX6110

Het installeren van een modemstuurprogramma voor de HP NX6110


De HP NX6110 is een laptopcomputer door Hewlett Packard. Hoewel de computer geïnstalleerd met alle vereiste stuurprogramma's komt kunt u per ongeluk verwijderen uit het systeem tijdens een routine systeem opschonen. Als dit met het stuurprogramma van uw modem gebeurt kunt u de meest recente stuurprogramma van de website van Hewlett Packard en installeer het terug naar uw NX6100 laptop.

Instructies

1

Open de internetbrowser en maak uw weg naar de HP.nl-website.

2

Kies "Support & Drivers," Controleer de "Download drivers en software" en typ vervolgens in "NX6110" in de zoekbalk. De HP laptop aanbieding verschijnt op het scherm.

3

Selecteer het besturingssysteem dat momenteel op de computer en ga naar de "Modem" stuurprogramma's geïnstalleerd. Klik op "Download" en het stuurprogramma naar uw computer gedownload.

4

Dubbelklik op het gedownloade stuurprogramma en de HP modem driver installatiewizard verschijnt op het scherm. De gegeven gebruikersovereenkomst aanvaarden, laat de stappen als-is (Klik op "Next" voor alle aanwijzingen op het scherm) en selecteer "Install" om de HP NX6110 modem-stuurprogramma te installeren