Het installeren van een FLV-speler

Streaming mediasites zoals YouTube en YouTube, een revolutie teweeggebracht in de manier waarop die veel mensen televisie, films en video's kijken. Grote media streaming sites bieden interessante video's in de indeling Adobe Flash, of FLV, om uit te kiezen miljoenen, en nieuwe-generatie downloader apps maken de video's opslaan op uw computer eenvoudiger dan ooit. Hoewel FLV-films downloaden een eenvoudige taak is, kijken ze op het bureaublad is niet zo eenvoudig. Windows Media Player biedt geen ondersteuning voor FLV-bestanden. Niet te vrezen, echter als beschikbaar freeware programma's kunt u genieten van Flash-video's op uw PC.

Instructies

Wimpy Desktop FLV Player

1

Ga naar de website van Wimpy Player en het programma Wimpy Desktop FLV Player downloaden. Sla het bestand naar een map op uw computer.

2

Klik op "Start" en vervolgens "Computer." Blader naar de map waar u de Wimpy Player-bestand hebt opgeslagen. Met de rechtermuisknop op het bestand "wimpy_flv_player_pc", dan klik op "Hier uitpakken" in het pop-up menu. Wacht terwijl Windows bestanden worden uitgepakt in een nieuwe map met de naam "wimpy_flv_player_pc."

3

Klik op de "wimpy_flv_player_pc" map om deze te openen. Klik op de "FLVplayr"-bestand om te lanceren Wimpy Desktop FLV Player op uw computer.

4

Open FLV video's in Wimpy Desktop FLV Player door te klikken op het blauwe mappictogram aan de onderkant van het programmavenster slepen en selecteert u een FLV-bestand in het browservenster. Markeer het FLV-bestand en klik op "Openen" om te beginnen met het afspelen van de video.

VLC mediaplayer

5

Bezoek de Player-website en download de nieuwste versie van de "Installer-pakket" van de VLC Media Player. Sla het bestand op uw computer.

6

Open "Computer" op de Windows "Start" menu. Blader naar de map met het installatiebestand van VLC Media Player. Klik op het bestand om de installatiewizard van VLC Media Player te starten. Klik op de knop "Volgende".

7

Bekijk de gebruiksrechtovereenkomst en klik op de knop "Volgende". Klik op en selecteer de optie "Aanbevolen" in het "Selecteer het type installatie:" vervolgkeuzelijst. Klik op de knop "Volgende".

8

Bekijk de standaardmap voor installatie en gebruik van de "Browse" knop als u wilt wijzigen van de map voor VLC Media Player. Klik op de knop "Install". Wacht terwijl de toepassing wordt geïnstalleerd op uw computer.

9

Start VLC MediaPlayer. De optie "Bestand/openen" op de menubalk te navigeren naar en spelen van FLV-videobestanden in het programma.

FLV-ondersteuning toevoegen aan Windows Mediaplayer

10

Navigeer naar de Codec Guide-website en download het K-Lite Codec Pack voor Windows. Sla het bestand op uw computer.

11

Klik op "Start" en vervolgens "Computer." Ga naar de map waar u het installatiebestand van de K-Lite Codec Pack for Windows opgeslagen.

12

Dubbelklik op het bestand en wacht terwijl het hulpprogramma installer installeert codecs op uw PC waarmee Windows Media Player Speel FLV-videobestanden. Start de PC opnieuw op als daarom wordt gevraagd.

13

Blader naar een map op uw PC met een FLV video en markeer de bestandsnaam. Met de rechtermuisknop op de bestandsnaam en klik op "Openen met" en "Windows Media Player" in het pop-upmenu. Windows Media Player gestart en begint met het afspelen van de Flash video.