Het installeren van een Ethernet PC-kaart

Een Ethernet PC-kaart installeren is niet zo moeilijk, en is een geweldige manier om bestanden en printers delen via een bestaand bekabeld netwerk of verbinding met het Internet via een modem. Vooruitgang in technologie netwerkgebruikers mogen communiceren en overdrachtdossiers bij hogere snelheden dan ooit tevoren. Ethernet-kaarten gebruik standaard netwerkkabels verbinden met routers en modems. Een Ethernet-kaart kan worden geïnstalleerd door iedereen die niet bang zijn hun computer kruipen. Hier zijn een paar stappen kunt u een Ethernet-kaart in uw PC veilig te installeren.

Instructies

1

Open de aanvraag. Verwijder alle metalen ringen, horloges of armbanden die je kan dragen. De computer afsluiten, haal het uit het stopcontact, dan raken de metalen behuizing te elimineren alle statische lading. U kunt ook een Antistatische polsband indien gewenst. Controleer uw fotos van de eigenaar handmatige indien nodig om te bepalen hoe uw specifieke PC open geval.

2

Installeer de Ethernet PC-kaart. Zoek een beschikbare sleuf, line-up van de inkepingen van de nieuwe Ethernet-kaart en druk naar beneden totdat u hoort het vastklikken. Zorg ervoor dat de inkepingen goed staan opgesteld of u schade zal toebrengen aan de kaart. Raadpleeg de handleiding van de eigenaar indien nodig. Draai de schroef vast dat de kaart aan de zaak hecht, breng het klepje weer aan en sluit de computer weer aan op het stopcontact.

3

De stuurprogramma's installeren. De computer opnieuw opstarten en Windows zal prompt u voor stuurprogramma's indien nodig. Windows zal al hebben vaak de benodigde stuurprogramma's in de database. Als gevraagd, plaatst u de driver-CD die bij de Ethernet-kaart geleverd en laat Windows te installeren. Als u van een ander besturingssysteem zoals Linux gebruikmaakt, volgt u de instructies van de fabrikant van de kaart. Zodra de stuurprogramma's zijn geïnstalleerd, start u de computer opnieuw.

4Het installeren van een Ethernet PC-kaart


Sluit de Ethernet PC-kaart op uw netwerk of rechtstreeks naar het Internet. Steek het ene uiteinde van de netwerkkabel die bij uw kaart op de poort op de achterkant van de kaart. Steek het andere uiteinde in een van de open poorten op uw netwerk router of kabel/DSL-modem. Afhankelijk van de uitrusting van het netwerk u hebt, uw modem, dan uw router, waarna uw computer opnieuw.

5Het installeren van een Ethernet PC-kaart


Configureer uw netwerkverbinding. Volg de instructies die bij uw Internet serviceprovider de installatiekit rechtstreeks verbinden met het Internet via een kabelmodem of DSL-modem is geleverd. Als u verbinding met een thuisnetwerk, Configureer de verbinding volgens de aanwijzingen van de fabrikant van uw router.

Tips & waarschuwingen

  • Wanneer u een Ethernet PC-kaart installeert, probeer niet te raken van de contactpersonen om te voorkomen dat schade aan de kaart. Ook oppassen niet te raken of jar van de kaart of de componenten ervan.
  • Als uw PC niet de nieuwe Ethernet-kaart herkent is het mogelijk defect. Houd uw ontvangst in het geval dat moet worden geretourneerd.