Het installeren van EarthLink Wireless

Het installeren van EarthLink Wireless


EarthLink Wireless is een nationale Internet serviceprovider die draadloos Internet aan haar klanten aanbiedt. Het installeren van EarthLink Wireless Internet is zo eenvoudig zoals EarthLink draadloos Internet noemt jezelf en aanvragen van een raming, alsook een technicus te installeren van de nieuwe internetdiensten in uw huis. Zodra de technicus bij u thuis komt, het duurt slechts een paar minuten tot een paar uur (afhankelijk van de grootte van uw huis en de diensten nodig) volledig installeren en configureren van uw nieuwe EarthLink draadloos Internet.

Instructies

1

Neem contact op met EarthLink radiotelegram voor uw installatie afspraak ingesteld. Bezoek de officiële website van EarthLink (zie bronnen) of bel 866-383-3080 om te spreken met een medewerker van EarthLink direct over uw interesse in de Internet-service. Bekijk de details van het plan en prijzen rechtstreeks online of spreken met een vertegenwoordiger voor verdere informatie over de aangepaste tariefplannen en speciale aanbiedingen met EarthLink. Bezoek de website van EarthLink Wireless tevoren voordat u kiest het type Internet-service die u op zoek bent om te kopen. Opgeven dat als u draadloos Internet nodig, evenals het aantal computers moet u geïnstalleerd en geconfigureerd wanneer de vertegenwoordiger bij u thuis komt.

2

Een tijd voor EarthLink Wireless komen bij u thuis en installeren van het draadloze netwerk en router instellen. Zodra de EarthLink-serviceprovider bij uw huis arriveert, directe hem naar alle computers in uw huis, met inbegrip van diegenen die draadloze en die gewoon op het Internet aangesloten zijn. De technicus die uw draadloos en bedraad Internet installeert zal u instrueren over hoe om te controleren en toegang tot het Internet vanaf elke computer. Informeren over eventuele vereiste wachtwoorden evenals de informatie met betrekking tot het instellen van een wachtwoord, ter bescherming van u en uw gezin privacy tijdens het surfen op het Internet.

3

Van de computer standaard internetbrowser opent terwijl de EarthLink provider technicus is nog steeds bij u thuis om uw verbinding te testen. Vragen stellen en vragen verder over alle vragen over setup of problemen hebt met betrekking tot de EarthLink internetdienst terwijl de technicus bij u thuis. Uw Internet moet met succes laden en bladeren met gemak op al uw huis's computers zodra EarthLink correct is geïnstalleerd door de technicus.