Het inschakelen van JavaScript in XP

Het inschakelen van JavaScript in XP


JavaScript is een scripttaal waarmee websites worden meer interactieve en dynamische inhoud bieden. Meest recente browsers, zoals Microsoft Internet Explorer, ondersteunen de basistaal van JavaScript te gebruiken. Microsoft, echter gebruikt een open implementatie van JavaScript, JScript genoemd.

JavaScript is afhankelijk van uw browser, meer zo dan uw besturingssysteem. Daarom, of u Windows XP of een ander besturingssysteem gebruikt, JavaScript inschakelen zullen afhankelijk van het gebruik van een compatibele browser.

Instructies

Het inschakelen van JavaScript in XP

1

Internet Explorer gebruikt, klik op het menu "Extra" en selecteer "Internet Options". Klik vervolgens op de tab 'Beveiliging' Selecteer 'Internet' in de sectie zone.

Als aanpasbare internetbeveiliging niet nodig is, dat dan de beveiligingsinstellingen voor Internet kunnen worden ingesteld op "Default Level," die automatisch zal JavaScript. Klik op de knop "Terug", dan "Vernieuwen" voor het uitvoeren van JavaScript te gebruiken.

2

Met behulp van Firefox, klik op het menu 'Extra' en selecteer 'Opties'. Selecteer het tabblad "Inhoud". Waar het heet 'JavaScript inschakelen' Schakel het selectievakje in en klik op 'OK'. Klik op de knop "Vorige, vervolgens"Reload"om te draaien JavaScript te gebruiken".

3

Gebruik van Opera, klik op het menu 'Extra' en selecteer 'Voorkeuren'. Selecteer het tabblad "Geavanceerd" en klik op "Content." Waar het heet 'JavaScript inschakelen' Schakel het selectievakje in en klik op 'OK'. Klik op de knop "Vorige, vervolgens"Reload"om te draaien JavaScript te gebruiken".