Het inschakelen van een USB-diskette

De meeste computers niet langer worden geleverd met een ingebouwde floppy-disk drive. Dit is omdat de diskettes zijn vervangen vooral USB schicht rijdt. Echter, als u nog steeds belangrijke gegevens opgeslagen op een diskette hebt en moet verkrijgen van de gegevens op uw computer, is het mogelijk om een extern gekoppelde, op USB gebaseerde diskettestation op de computer.

Instructies

1

Sluit de USB-gegevenskabel aan op de USB-poort op de achterkant van de Extern diskettestation. De USB-kabel die is meegeleverd, zodat u niet hoeft te kopen een afzonderlijke aansluitkabel.

2

Sluit het andere uiteinde van de kabel in een van de USB-poorten op de computer is geïnstalleerd. Er zal in het algemeen worden diverse verschillende USB-poorten op de computer; het maakt niet uit welke poort u gebruikt.

3

Sluit de USB-diskettestation aan een lokale stopcontact, dan macht op de USB-diskettestation. Plaats de stuurprogramma-installatie-CD in het cd-rom-station van de computer. Wacht een moment voor de installatiewizard te laden op het scherm. U moet het stuurprogramma op de computer installeren, anders zal het systeem niet kunt de aangesloten hardware detecteren of begrijpen wat het diskettestation wordt gebruikt voor.

4

Wanneer de installatiewizard wordt geladen op het scherm, klikt u op "Volgende". Laat de installatie naam en locatie als de standaardinstellingen (doe dit door te klikken op "Next" op elk). Als u de installatie-naam en de locatie wijzigt, is de computer mogelijk niet detecteren van het stuurprogramma dat wordt voorkomen dat het systeem goed lezen of met behulp van de USB plomp toer.

5

Selecteer "Install" en het stuurprogramma voor het diskettestation zal installeren op de computer. U bent nu klaar om te beginnen met behulp van het diskettestation op uw systeem.

Tips & waarschuwingen

  • Hoewel dit niet vaak zal een probleem, zoals USB-diskette drivers gebruik niet veel hardware, moet u ervoor zorgen dat de systeemvereisten van de computer voldoen aan de vereisten voor het gebruik van het diskettestation. De hardwarevereisten voor de USB plomp toer staan zowel op de zijkant van de verpakking van het station en in de gebruikershandleiding. Vergelijk dit wat wordt uitgevoerd op de computer. Als u niet zeker van de specificaties van de computer bent, tikken "Voorsprong", "Control Panel", en "Systeem" en alle gegevens van de hardware op de computer wordt geladen op het scherm.