Het inschakelen van de markt op Nook kleur

De Nook kleur is een e-lezer gedistribueerd door Barnes & Noble dat u de mogelijkheid om te lezen van eBooks geeft, e-mails versturen en compatibele mobiele apps gebruiken. Het komt ook met de Barnes & Noble markt toepassing die u gebruiken kunt om te kopen en te downloaden eBooks. Inschakelen, moet u registreren uw Nook kleur bij Barnes & Noble en uw creditcard factuurgegevens opgeven.

Instructies

1

Open de webbrowser van uw computer en ga naar barnesandnoble.com. Log in om uw Barnes & Noble rekening met uw gebruikersbenaming en wachtwoord.

2

Klik op 'MijnAccount,""Betaling instellingen"en klik op"Change standaard betalingsmethode." Uw geselecteerde credit card informatie aan uw account toevoegen als u een Barnes & Noble account zonder een creditcard in het bestand niet gebruiken.

3

Druk op de "Power" knop op uw Nook kleur om in te schakelen het apparaat.

4

Lees de licentievoorwaarden van dienst en tik op "I Accept" als u akkoord gaat.

5

Tik op de gewenste tijdzone in de "Tijdzone" scherm wanneer daarom wordt gevraagd.

6

Tik op de naam van de Wi-Fi-netwerk dat u wilt gebruiken en tik op 'Verbind'. Typ uw Barnes & Noble gebruikersaccountgegevens en tik op "Log In".

7

Tik op de witte pijl aan de onderkant van het scherm om te openen de "Quick Nav Bar" en tik op "Shop". Hiermee opent u de Barnes & Noble market. Tik op "Bladeren" om te Bekijk aanbod en tik op de selectie van uw keuze. Tik op de groene "Kopen" knop wanneer u bent klaar om een aankoop te doen.