Het inschakelen van de 64-bitsMac OS X Snow Leopard versie 10.6 is de eerste Apple besturingssysteem 64-bits kernel ondersteuning te hebben. Maar als u een niet-serverconfiguratie-versie uitvoert, het besturingssysteem van de Luipaard van de sneeuw de 64-bits kernel optie uitgeschakeld. Terwijl dit heeft geen invloed op de meeste gebruikers, kunnen sommigen willen profiteren van de toegenomen snelheid aangeboden door 64-bits. Apple doet hoe een snelle oplossing voor het inschakelen van de 64-bits kernelmodus bij het opstarten, terwijl de K64Enabler programma maakt waardoor het nog eenvoudiger.

Instructies

1

Start uw computer opnieuw op en houd de "4" en "6" sleutels tijdens reboot. De 64-bits kernel zal nu worden ingeschakeld. Als u liever een meer automatische methode, gaat u verder met stap 2.

2

Ga naar de volgende map op uw OSX besturingssysteem:

/Library/Preferences/SystemConfiguration/com.Apple.boot.plist

3

Bewerk het volgende bestand:

< sleutel > Kernel vlaggen < / sleutel >

< tekenreeks >< / string >

Wijzigen zodat kijkt het als dit:

< sleutel > Kernel vlaggen < / sleutel >

< tekenreeks > boog x86_64 = < / string >

Sluit het bestand en start uw computer opnieuw zodat de 64-bits kernel optie zal worden ingeschakeld. Als u niet uw bestanden handmatig te bewerken wilt, gaat u verder met stap 4.

4

Het K64Enabler-programma downloaden vanaf de website van het programma. Klik op de "K64Enabler 1.1" bestand onder de sectie van de Download naar opslaan van het bestand en dubbelklik op het bestand om het Mac-installatieprogramma uitvoert.

5

Selecteer de K64Enabler in de programmalijst van Apple en klik op de knop "Enable de 64-bits Kernal."