Het inschakelen van Automatische Updates in het registerHet is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw systeem zo veilig en stabiel mogelijk is uw exemplaar van Vensters bijgewerkt te houden. De eenvoudigste manier om ervoor te zorgen dat u de meest recente Windows-Updates ontvangt is het inschakelen van de functie Automatische Updates. Hierdoor kan Windows automatisch downloaden en installeren van kritische systeem patches direct van Microsoft. Een manier om het inschakelen van automatische updates in Windows is door het register te bewerken.

Instructies

1

Kies "Start" en vervolgens tikken voort "Stormloop." Typt in "regedit" (zonder aanhalingstekens) en druk op "Enter" om de Register-Editor te openen.

2

Navigeer naar "HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate\AU" aan de linkerkant van het venster Register-Editor. Zoek de sleutel met de naam "NoAutoUpdate" op de rechterkant van het venster.

3

Klik met de rechtermuisknop op "NoAutoUpdate" en kies "Wijzigen".

4

Wijzig de waarde van "NoAutoUpdate" in 0 Automatische updates inschakelen.

5

Sluit de Register-Editor. Reboot de computer om de wijzigingen te activeren.

Tips & waarschuwingen

  • Bewerk nooit het register tenzij u zeker bent van wat je aan het doen zijn. Onjuiste wijzigingen kunnen ernstige problemen veroorzaken in Windows.