Het inschakelen van analoge FM-Radio in Vista Media Center

Het inschakelen van analoge FM-Radio in Vista Media Center


Media Center is meegeleverd met de Home Premium en Ultimate versies van het besturingssysteem voor Microsoft Windows Vista-computer. U kunt opnemen en bekijken van uw favoriete televisie programma's op uw computer. Ook u kunt luisteren naar lokale FM-radiostations, als uw computer beschikt over een analoge TV-FM tunerkaart is geïnstalleerd.

Instructies

1

Klik op de "Start"-knop op de taakbalk van de computer. Er verschijnt een menu met opties. Selecteer "Alle programma's" in dat menu. Een andere set met opties wordt weergegeven.

2

Selecteer "Windows Media Center" in de lijst met opties die worden weergegeven. De programma's startpagina verschijnt.

3

Ga naar "Muziek" op de startpagina van het programma. In de opties die worden weergegeven, klikt u op de optie "Radio". Verdere opties verschijnt.

4

Klik op de "FM Radio"-optie.

5

De plus van toepassing ("+") en min ("-") knoppen onder de opties van het "Zoeken" en "Tune" te vinden van een lokale FM radiozender. Een alternatief is de radiozender telefoonnummers invoeren door deze te typen op het toetsenbord van de computer.

Tips & waarschuwingen

  • Als uw favoriete FM-zender komt duidelijk, kan u klikken op de "Opslaan als Preset" knop om de computerwinkel zijn instelling voor toekomstig gebruik.
  • Als uw computer niet over een TV-FM-tuner-kaart, kunt u één kopen, maar kan je uiteindelijk een grote som geld betalen voor de kaart. Niet veel zijn gemaakt als gevolg van de Amerikaanse Federal Communications Commission van 2007 uitspraak dat televisie signalen moet digitale.