Het importeren van InDesign sjablonen

Adobe InDesign kan een beetje ontmoedigend voor first-time gebruikers zijn. Het kan zelfs soms een beetje ontmoedigend voor ervaren gebruikers zijn. InDesign is een krachtig stuk DTP-software, maar is een stuk ingewikkelder dan Word of werken, aangezien de nadruk op de totale controle van designelementen ligt. Met behulp van sjablonen is een mooie manier om te verlichten in InDesign, en u kunt kiezen uit ingebouwde sjablonen uit tijdschriften op visitekaartjes, of sjablonen downloaden en importeren.

Instructies

1

Download de templates die u wilt importeren. Adobe heeft honderden freebies op haar InDesign Exchange-site. Vanaf April 2011 biedt Adobe 139 gratis sjablonen zodat u kunt beginnen uw projecten van het ontwerp, met inbegrip van etiketvellen, CD CD-doosjes, muur - of portefeuille-gerangschikte kalenders, coupons, pamfletten, nieuwsbrieven en ansichtkaarten. Kunt u meer sjablonen in de sectie voor betalen en op het Internet in het algemeen, natuurlijk. Adobe-programma's altijd enorme internetgroepen paaien en InDesign is geen uitzondering, met ontwerpers komen samen op InDesigning.net en InKD.com.

2

De gedownloade sjablonen opslaat in een veelgebruikte map, die u later kunt onthouden. InDesign beschikt over een "Templates" map in de installatiemap, maar u hoeft te gebruiken, noodzakelijk, zoals de standaardsjablonen met uw gedownloade sjablonen mengen zal en vinden van een specifieke kan krijgen lastig, vooral als u veel downloadt. In plaats daarvan, maak een "Mijn sjablonen" map en sla uw downloads hier.

3

Open InDesign importeren van uw nieuwe gedownloade sjablonen. U kan hebben gezocht naar een opdracht "Sjabloon importeren" in het verleden, maar het is niet zo ingewikkeld als die. Klik gewoon op "Bestand" en vervolgens "Open" en blader naar de map waar u sjablonen hebt opgeslagen in stap 2 hierboven. Selecteer "Normaal" uit de "Types" drop-down menu. Kies de sjabloon die u wilt openen en klik op "Open."

4

Het project opslaan als een nieuw bestand dat per ongeluk worden opgeslagen in de sjabloon. Klik op "Bestand" en "doel opslaan als... "Typ een nieuwe naam voor het bestand en opslaan als een InDesign-projectbestand, niet een"Normaal"sjabloon.

5

Het wijzigen van de tekst en elementen in het bestand in InDesign de sjabloon je eigen te maken. U kunt de tekst met het tekstgereedschap bewerken of nieuwe afbeeldingen plaatsen door te dubbelklikken op een afbeelding op het bestand. Gebruik het palet alinea wijzigen van het uiterlijk van het lettertype en de afstand. U kunt zelfs de lay-out wijzigen door elementen rond met de muis te slepen. Wilt u de sjabloon wijzigen en maken het je eigen, niet kies "opslaan als... "; Kies "Opslaan". Dit overschrijft de sjabloon met uw nieuw werk.