Het gegevensblad in een grafiek in PowerPoint bewerken

Het gegevensblad in een grafiek in PowerPoint bewerken


Microsoft PowerPoint is een programma in het Microsoft Office-suite die u toelaat om diavoorstellingen maken. Een grafiek of diagram in de PowerPoint-toepassing weer te geven gegevens in plaats van een aparte fiche importeren uit een Excel-spreadsheet-bestand maken PowerPoint beschikt over de Microsoft Graph-applicatie, die u kunt invoeren en bewerken van een informatieblad dat kan worden omgezet in verschillende soorten grafieken en diagrammen. Als u al een grafiek in een PowerPoint-document hebt gemaakt, kunt u terug in het gegevensblad gaan op elk gewenst moment de gegevens te bewerken.

Instructies

1

Open PowerPoint en klik op de optie een bestaande PowerPoint-document te openen. Zoek het document dat u wilt en klik op de knop "Openen".

2

Dubbelklik op de grafiek die u wilt bewerken. Klik op de optie 'Weergave gegevensblad' in de bovenste menubalk.

3

Klik op een willekeurige cel in de gegevensbladweergave in de grafiek. Typ getallen of tekst dat u wilt of reeds bestaande gegevens bewerken.

4

Alle gegevens die u niet wilt door te klikken op de cel met de gegevens te verwijderen. Druk op de "Delete"-toets op uw toetsenbord.

5

Klik op de optie 'Help' uit het bovenste menu als u problemen op elk gewenst moment proberen ondervindt om het invoeren van gegevens in uw grafiek. Klik op de optie "Help voor Microsoft Graph" en dan het oplossen van uw probleem.

6

Klik op de "X" in de rechter bovenhoek van het gegevensblad te sluiten uit het. De door die u aangebrachte zal nu worden nagedacht over uw grafiek. Klik op de optie 'File' uit het bovenste menu en vervolgens op de optie "Opslaan" om uw wijzigingen op te slaan.