Het gebruik van WordPress Plugins te verbeteren van de capaciteiten van de Admin

De meeste van het werk van het schrijven en onderhouden van een self-hosted WordPress blog vindt plaats in de Admin panel menu's. In dit artikel zullen we verkennen vijf handige plugins die kan werken in de Admin panel sneller, gemakkelijker en meer aangepast aan uw specifieke behoeften.

Instructies

1

Met een WordPress-plugin downloaden u eerst de plugin van WordPress of van de ontwikkelaar van de plugin. U vervolgens de nieuwe plugin map via FTP uploaden naar de plugins directory van uw blog (zie links in bronnen hieronder).

2

Actief de onlangs geĆ¼ploade plugin, ga naar de admin panel van WordPress voor uw blog en kies Plugins uit de Dashboard's. Vind je de nieuwe plug-in in de lijst van beschikbare plugins voor uw blog en klik op de koppeling activeren.

OK. Naar de plugins kan u wilt gebruiken om uw Admin panel.

3

Digitale vingerafdruk is een plugin waarmee u sporen van de splogers die uw inhoud schrapen en passeren het af als hun eigen. Deze plugin plaatst een digitale vingerafdruk in blogberichten. De vingerafdruk is alleen zichtbaar in de RSS-feed, niet op de website zelf. U kunt zoeken naar de digitale vingerafdruk met behulp van Google Blogsearch of elke andere zoekinstrumenten van de blog.

4

Hebt u een aantal geregistreerde gebruikers die bijdragen aan uw blog, wil je e-mailgebruikers. E-mail gebruikers kunt u een email sturen naar de blog van de geregistreerde gebruikers. Gebruikers kunnen het verzenden van persoonlijke e-mails naar elkaar. Dit is een gratis plugin, net als de meeste WordPress plugins, maar donaties worden aangemoedigd.

5

Google XML-Sitemaps Generator genereert een XML-compliant sitemap van uw WordPress blog. Deze indeling wordt ondersteund door Ask.com, Google, YAHOO en MSN Search. Elke keer dat uw sitemap-wijzigingen, de plugin automatisch pings Ask.com, Google, MSN Live Search en YAHOO!

6

OneClick werkt met WordPress en Firefox. Het biedt een manier om te upgraden van plugins en thema's met, Nou, een klik. U hoeft niet eens open te ritsen van de plugins. Het behandelt zowel het openritsen en de FTP upload.

7

Hierdoor kunt u een aandeel deze knop om alle automatisch posten delen. Deze knop biedt een manier voor lezers om te slaan en te delen links naar elk artikel die u schrijven. De vele manieren om te delen omvatten: e-mail, e-mail, bookmark, sociale, netwerk, digg, del.icio.us, StumbleUpon, technorati, reddit, tailrank, furl, blinklist, blogmarks, newsvine, facebook, myspace, social, socialiseren, stumbleupon, doel, google bladwijzers, windows live en YAHOO! MyWeb.