Het gebruik van Photoshop om toe te passen van een Gel-lichteffect

Weten hoe toe te passen van een gel verlichting effect met Photoshop kunt u maken van effecten, zoals het maken van mensen lijken verlicht door een licht fase. Dit project ziet u ook hoe om te verbeteren, of zelfs volledig, de kleur van elk element in de afbeelding wijzigen. U kunt bijvoorbeeld een één appel, maken binnen een mand van rode appels, groene verschijnen. Photoshop "Kanalen" venster, waarin de rode, groene en blauwe componenten van de afbeelding, maakt dit mogelijk. Door schilderij op een van deze kanalen tegelijk, kunt u alleen de kleur van dat kanaal in een bepaald deel van de afbeelding vergroten.

Instructies

1

Klik op de "File" menu's "Open" commando en navigeren naar een afbeelding op uw vaste schijf waarnaar u zou willen een gel verlichting effect toepassen. Klik op het bestand om het te selecteren, en klik op "Openen" om te laden van het bestand in Photoshop.

2

De "Beeld" menu's "Mode" submenu, klik op de "RGB" opdracht in de lijst die verschijnt. De opdracht"RGB" scheidt uw foto in de kleurcomponenten van rood, groen en blauw.

3

Klik op het item "Kanalen" van het "Venster"-menu om het venster voor het bewerken van de RGB-kleurkanalen van uw afbeelding weergeven.

4

Klik op het item in het venster "Kanalen", die overeenkomt met de gel verlichting kleur die u wilt stemmen op de voorgrond van uw afbeeldingselement. Bijvoorbeeld, als u een rode gel licht schijnen op een persoon wilt, klikt u op het "Red" item in het venster "Kanalen".

5

Klik op het penseel-pictogram in het palet van de tool "Paintbrush" hulpprogramma uit te voeren, en het tweede besturingselement van de vervolgkeuzelijst boven het canvas gebied om de "Brush presets"-galerie te openen. Klik op een van de zachte randen borstels uit de galerij.

6

Typ een getal tussen 10 en 40 in het tekstvak van de "Dekking", rechts van het besturingselement "Borstel preset". Dit vertelt Photoshop dat u wilt schilderen een transparant glazuur op het kleurkanaal, in tegenstelling tot schilderij met een effen kleur. Schilderen transparant laat uw gel lichteffect lijken natuurlijker.

7

Sleep over de voorgrondafbeelding die u wilt weergeven in het licht van de gel.

8

Herhaal stap zeven totdat u hebt volledig geschilderd over het onderwerp dat u aan het licht met de gel licht wilt. Photoshop-canvas zal tonen het lichteffect van de gel op je onderwerp.