Het gebruik van kleverige nota's voor notitiesU hoeft niet te worden ataxiophobic om te profiteren van kleverige nota's. Sticky Notes-software kunt u computer notities maken gemakkelijk en zonder de rommel en de kosten van papier. Op uw desktop kun je data, evenementen en telefoonnummers voor gemakkelijke toegang. Uw notities voor de kleurcodering zorgt voor gemakkelijk prioriteren en organisatie.

Instructies

Notities maken

1

Ga naar Start Menu, kiest u de map Bureau-accessoires en selecteer vervolgens Sticky Notes. U kunt ook het woord kleverige typt in het zoekvak van het Menu Start en kies Sticky Notes. De eerste opmerking, verschijnt op het bureaublad.

2

Typ de tekst in de geopende notitie.

3

Als u wilt een nieuwe notitie maken, klik op de knop nieuwe notitie of gebruik de sneltoets "CTRL + N." U kunt ook rechts klik op het pictogram van de toepassing in de taakbalk en selecteer nieuwe notitie. Hiermee opent u een andere lege nota waarin u uw tekst kunt typen

Opslaan en verwijderen

4

U hoeft niet te uw notities opslaan. Wanneer u de toepassing sluit en vervolgens opnieuw opent, zullen uw notities precies waarheen u verlaten hen zelfs als u afsluit en de computer opnieuw opstart.

5

Klik op "Notitie verwijderen" of gebruik de sneltoets 'CTRL + D' te verwijderen van de notitie. Een nieuw dialoogvenster wordt u gevraagd te bevestigen dat u wilt verwijderen van de notitie. Klik op "Ja".

6

Klik op 'Niet dit bericht opnieuw weergeven' als u wilt uitschakelen van deze bevestiging. De volgende keer dat u een notitie van de opdracht verwijderen wordt uitgevoerd zonder de behoefte te bevestigen.

Aanpassen

7Het gebruik van kleverige nota's voor notities


Bespaart tijd en geld maakt een computergebruiker glimlach.


Sleep de notitie van de bodem juiste hoek het om kleiner te maken. Sleept u het uit het om groter te maken.

8

De nota's als kleur wilt wijzigen, klik met de rechtermuisknop op de notitie en selecteer de kleur van uw keuze in het optiemenu van kleur.

9

Opmaken of de tekengrootte wijzigen, selecteert u de tekst die u wilt wijzigen en gebruik deze toetscombinaties als "Ctrl + B" voor vet, "Ctrl + I" voor cursief, "Ctrl + Shift + >" voor een groter lettertype en "Ctrl + Shift + <" voor een kleiner lettertype. Plaknotities volgt het protocol vastgestelde kortere weg.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt Plaknotities gebruiken ter bescherming van uw privĂ©-notities. Net computer vergrendelen door op de Windows toets en L-toets te drukken wanneer u uw bureau verlaat.
  • Casual bewerken of verwijderen kan worden voorkomen door middel van het vergrendelen en ontgrendelen van opdrachten.