Het gebruik van Juno E-mail

Als je nieuw op het Internet bent en u hebt net aangemeld voor Juno als Internetprovider, misschien via e-mailadres voor de eerste keer lijkt een beetje eng. Echter, Juno E-mail is vrij makkelijk te gebruiken, en als je eenmaal welke basisstappen weet te gebruiken, pas op voor hoe verslavend het is mogelijk!

Instructies

1

Inloggen op uw account Juno. Als u nog niet gemaakt een Juno account, ga naar «««www.juno.com, kies "Sign Me Up", en volg downloaden alle instructies. Klik op het tabblad voor "Mail huis." Als u alleen een web-e-mailaccount hebt, klikt u op "Email on the Web" voordat u klikt op "Mail Home."

2

Controleer uw e-mail. Als u aanmeldt zich om uw e-mail te controleren, klikt u op de "Inbox" of "Berichten controleren" in de zijbar of op het tabblad van de "Inbox" in het midden van de pagina. Als u wilt verwijderen van alle ongewenste berichten, klikt u op 'Verwijderen' boven aan het geopende e-mailbericht of als verwijderen direct uit je postvak in, klikt u op het vierkantje naast e-mail u wilt verwijderen maken een vinkje en klikt u vervolgens op "Verwijderen" aan de bovenkant van het scherm.

3

Stuur een mailtje. Wilt u schrijven van een e-mail, klik op "Compose", die ook gelegen in de zijbar is of op een tabblad in het midden van de pagina. Als u op de drop-down box in plaats van klikt het rechtstreeks op de "Compose"-knop, klik op "E-mail." In het vak "To" in het e-mailadres van de ontvanger (of e-mailadressen van geadresseerden), typt u een titel voor uw e-mailadres in de onderwerpregel (optioneel), typ uw bericht en klik op "Verzenden".

4

Leren werken met andere functies. In de zijbar van uw e-mailprogramma ziet u de mappen voor "Junk Mail", "Verzonden", "Prullenbak" en "Ontwerp". Een kort overzicht van deze mappen: "Junk Mail" is voor vermeende spam (echter soms e-mail die u wilt zien in dit vak wordt gefilterd); 'Verzonden' is de map waarin alle e-mailberichten die u eerder hebt verzonden zijn opgeslagen; "Trash" gaat waar berichten die u hebt verwijderd; en 'Concept' is waar je e-mails zou besparen u wilt eindigen componeren op een later tijdstip. Ook kunt u altijd gebruiken de helpen voor tutorials en veelgestelde vragen over andere functies die u wenst te gebruiken op Juno.