Het gebruik van het ISO bestand Mount station in Nero

Het gebruik van het ISO bestand Mount station in Nero


Nero ImageDrive kunt u naar mount ISO-bestanden op een virtuele aandrijving. U kunt de virtuele schijf precies zoals een fysieke cd-rom-station, en het is zichtbaar in Windows Verkenner. De ISO bevat de volledige gegevens van de DVD of CD. Hebt u een oudere versie van Nero om te profiteren van Nero ImageDrive wilt downloaden.

Instructies

1

Bezoek OldApps.com (zie bronnen), scroll naar beneden de pagina de "CD en DVD Tools" sectie en klik op "Nero."

2

Scroll naar beneden de pagina en download versie 7 van Nero Ultra Edition. Nero ImageDrive is opgenomen in deze versie van Nero.

3

Klik op de versie die u wilt downloaden en klik op 'Systeemvereisten' om te controleren als uw computer annuleerteken stormloop Nero. Deze versie van Nero kan worden uitgevoerd op de volgende Windows OS: 95, 98, ME, 2000, 2003, XP en Vista.

4

Klik op "Download" om te downloaden en installeren Nero Ultra Edition.

5

Nero ImageDrive starten door deze opdracht te volgen: "Start > programma's > Nero 7 > Tools > Nero ImageDrive." Wacht tot Nero ImageDrive pop-upvenster moet worden weergegeven op het scherm.

6

Nero ImageDrive inschakelen. De eerste keer die u Nero ImageDrive gebruikt hebt om het. Een dialoogvenster zal verschijnen en u wordt gevraagd "Wilt u Nero ImageDrive inschakelen?" Klik op "Ja" om te schakelen van het programma.

7

Herstarten uw computer voor het gebruik van Nero ImageDrive.

8

Herhaal stap 1 als u wilt opnieuw start Nero ImageDrive.

9

Virtuele stations in het optiemenu van Nero ImageDrive inschakelen. U hebt twee virtuele stations om te kiezen van "Eerste Drive" en "Tweede Drive." Controleer een of beide van de virtuele drives.

10

Klik op het tabblad "Eerste Drive" en klik op "…" om de "Open Image"-venster te openen.

11

Selecteer het ISO bestand dat u wilt koppelen en klik op "Open". Op "Openen" te klikken zal het monteren van uw ISO-bestand in Nero en Microsoft Windows Verkenner automatisch wordt geopend en weergegeven van de virtuele schijf.