Het gebruik van Garageband

Als je onlangs een Macintosh-computer gekregen hebt, kunt u worden verrast om te vinden van een heleboel software vooraf geïnstalleerd, zoals Macintosh van Garageband. Laat u niet misleiden door het prijskaartje: Garageband is een complete computer-opname softwareprogramma.

Instructies

1

Koop een digitale interface voor het opnemen van een elektrische gitaar en een microfoon aansluiten. Een midi-keyboard controller wordt ook sterk aanbevolen. Het is mogelijk in notities met behulp van GB's on-screen toetsenbord of "Muzikale te typen" met uw computertoetsenbord te typen, maar dit is vrij beperkt. Op zijn minst geeft het je een voorproefje van wat het programma aan het begin doen kan.

2Het gebruik van Garageband


Garageband openen, kiezen, 'Start een nieuw Project aan' of 'Open bestaand Project'. Kies software-instrument (het toetsenbord) of echte instrument (microfoon, gitaar of ander instrument).

3

Een software-instrument zal zijn vleugel standaard. Kies een ander instrument-synthesizers, strijkers, drums, hoorns, enz. Het aardige ding over het gebruik van instrumenten in Garageband is dat u het geluid wijzigen kunt nadat de track is vastgelegd, zodat u nooit tot een bepaald geluid worden vergrendeld.

4Het gebruik van Garageband


Kiest u een fysiek instrument, moet klikt u op het juiste kanaal worden vermeld in een drop-down menu onder de effecten van het instrument aan de rechterkant. Ook moet u toezicht weer inschakelen zodat je de track horen kunt, zoals het wordt opgenomen.

5Het gebruik van Garageband


Stel het niveau voor het instrument dat u aan het opnemen bent. Ervoor te zorgen dat het niveau van de ingang niet de rode raken. EQing en effecten kunnen later worden gewijzigd, maar een vervormd signaal kan niet worden vastgesteld.

6Het gebruik van Garageband


Gebruik van loops te stellen een beginnend beat. Set de tempo-de standaardwaarde is 120 bpm. Wijzigen van dit nummer een beetje meer of minder kan helpen uw lied opvallen. U kunt ook muzikale loops-zeer nuttig als je nooit een instrument hebt geleerd. Knippen en plakken van verschillende loops op verschillende tijdstippen van het lied.

7Het gebruik van Garageband


Druk op de opnameknop en duiken. Als het is niet perfect, klap schrap en probeer het opnieuw.

Tips & waarschuwingen

  • You gonna moet ten minste een G3 met OS X 10.2.6, met 256 MB RAM en 4 GBs vrije schijfruimte. Dat is enkel het uitvoeren van 1 GB. Het kan met minder, maar niet volledig snel of stabiel uitgevoerd.
  • GarageBand Jam Packs bevatten honderden verschillende software-instrumenten en loops. U vindt ook vrije lussen beschikbaar online alsmede software-instrumenten die compatibel met Garageband zijn. Een geluidsbestand in de Audio Units-formaat kan worden afgespeeld in Garageband. Check online voor compatibele soundfont bibliotheken.
  • U kunt een aantal effecten toevoegen aan elk instrument en sla dat instrument als uw eigen-daardoor waardoor uw eigen persoonlijke software-instrument of gitaar effect.
  • Lock tracks als ze gedaan-it zal helpen uw computer verwerkingskracht (Klik op het hangslotsymbool onder de tracknaam).
  • Een geweldige manier om de nummers in te vullen is om te kopiëren en plakken van een opname op een nieuwe track en selecteert u een ander instrument. Bijvoorbeeld twee verschillende soorten pianoklanken voor de dezelfde opname instellen en de nummers links en rechts, het toevoegen van stereoscheiding bus.
  • Vanaf Garageband 2 is het mogelijk verschillende instrumenten tegelijk opnemen. Instellen van de tracks met behulp van de bovenstaande stappen, klik op de rode "Record Enable" knop voor elk nummer en beginnen met opnemen.