Het gebruik van een Thesis thema voor een lidmaatschap Site

Lidmaatschap sites bieden overblijvend inkomen aan savvy webmasters met waardevolle inhoud. De Thesis thema biedt WordPress gebruikers de mogelijkheid te maken van flexibele websites met minimale kennis van programmeren. Deze twee dingen gecombineerd kunnen leiden tot een full-time inkomen met slechts een paar uur werk per week. De eenvoudigste manier om het gebruik van een Thesis thema voor een lidmaatschap site is het gebruik van een derde-partij WordPress plug-in om uw premie inhoud te beheren. Deze plug-ins maken het mogelijk voor u om te converteren van uw bestaande Thesis gebaseerd WordPress website naar een volwaardige lidmaatschap site binnen enkele minuten.

Instructies

1

Installeer Magic leden als uw Thesis thema's lidmaatschap manager. Deze premie plug-in kunt u voor het beheer van een onbeperkt aantal niveaus van lidmaatschap, alsmede de mogelijkheid om vrije leden om te kopen van specifieke stukken van inhoud op aanvraag. Naast het hanteren van een oneindig aantal leden, biedt de software ook flexibiliteit voor betalingsopties. Dit omvat de mogelijkheid om te bepalen hoe vaak elk lid betaalt, hoe lang abonnementen laatst evenals steun voor een brede waaier van digitale handelaarsrekeningen. Magische leden heeft ook geïntegreerd coupon code creëren om te helpen uw marketing campagnes genereren van nieuwe abonnees. In alle biedt de plug-in meer dan 21 verschillende aanpasbare opties waarmee u kunt uw inhoud leveren en beheren van uw leden met gemak.

2

Verlanglijst product voor het afhandelen van uw site lidmaatschap beheer installeert. De opties van de premie gevonden in deze plug-in zal het hebben van uw lidmaatschap site running in slechts een paar minuten. Zodra u unzip en installeer de invoegtoepassing, maken de opties in het dashboard het eenvoudig te selecteert u precies hoe u wilt uw lidmaatschap programma om te werken. Dit omvat de vaststelling van het aantal niveaus van lidmaatschap, selecteren welke inhoud is zichtbaar op welke niveaus, betalingsopties, levering van content en meer. Na de eerste ontwerpfase, kunt u eenvoudig zien hoe uw leden zijn interactie met uw site via het lidmaatschap overzicht module. U kunt leden rond, pauze lidmaatschappen verplaatsen of verwijderen van bepaalde leden met een paar muisklikken.

3

Installatie MemberWing-X om te zetten uw Thesis gebaseerd wordpressplaats in een lidmaatschap-platform. De invoegtoepassing installeert als ander. Na een eenvoudige upload via uw WordPress dashboard, wordt u aangeboden met een scala aan opties voor uw gloednieuwe lidmaatschap site. Naast de standaard functies gevonden in de meeste lidmaatschap beheer programma's zoals onbeperkt lidmaatschapsniveaus, MemberWing-X beschikt ook over geavanceerde Zoekmachineoptimalisatie en real-time nieuwsberichten voor uw leden. U kunt ook de geavanceerde functies maken van artikelen en andere multimedia-inhoud met beperkte toegang voor gratis gebruikers. De plug-in plaatst automatisch een kort bericht onder de inhoud huidige leden uitnodigen om in te loggen voor de volledige verhaal of nieuwe gebruikers zich aanmelden voor een lidmaatschap. Hiermee schakelt u nieuwsgierige bezoekers in betaalde leden zonder de noodzaak voor gecompliceerde verkoop brieven.