Het gebruik van een statische besturingselement polsband

Een statische besturingselement polsband is een zeer belangrijk instrument voor een computer reparatie persoon te hebben. Wanneer een technicus aan de binnenkant van een computer werkt is er een hoog risico voor statische elektriciteit te beschadigen de moederbord. Een statische besturingselement polsband wordt gebruikt door de technici van de computer om te voorkomen dat statische elektriciteit. De statische besturingselement polsriem is makkelijk te gebruiken.

Instructies

1

Koppel de computer los. Dit zorgt ervoor dat u niet zal worden geƫlektrocuteerd. Veel computers nog steeds toestaan huidige te stromen via de computer zelfs wanneer uitgeschakeld als het nog aangesloten op een stopcontact.

2

Neem de cover van de bovenkant van de computer. Dit kunt u om te zien in de computer, zodat u kunt bijwerken of repareren.

3

Zet de statische besturingselement riem rond je pols. Dit zal ervoor zorgen dat u goed geaard zal worden.

4

Sluit de grond draad aan het metalen deel van de computerkast zodat geen statische elektriciteit zullen worden toegestaan in de computer.

Tips & waarschuwingen

  • Koppel de computer los voordat u gaat werken op het. Nieuwere computers hebben een constante aanvoer van huidige op het moederbord, zelfs wanneer deze is uitgeschakeld.
  • Statische elektriciteit is altijd aanwezig, hoewel je niet kan zien. Statische elektriciteit wordt gegenereerd door ons lichaam.
  • Zorg ervoor dat uw computer reparatie kit een statische besturingselement polsriem bevat. Nooit proberen te herstellen van een computer zonder een.
  • Altijd zichzelf aarden voordat u gaat werken op een computer, omdat statische elektriciteit de onderdelen van uw computer beschadigen kan als u positiebepaling of uw computer een upgrade uitvoert.