Het gebruik van een Spartaanse Klembord

Van het venster Klembord alleen geeft u de mogelijkheid om het laatste wat dat u hebt gekopieerd plakken. Maar wilt ophalen wat tekst als u meerdere exemplaren geleden hebt gekopieerd, moet u ondersteuning voor producten van derden. Spartaanse Klembord maximaal 25 gekopieerde records worden opgeslagen in een bladen, en biedt u meerdere lakens te gebruiken. Enige tijd om te leren hoe te gebruiken Spartaanse Klembord de belangrijkste kenmerken, en voorkomen dat waardevolle gekopieerde gegevens verloren gaan.

Instructies

1

Start Spartaanse Klembord en het programma door te klikken op het pictogram '_' in de Spartaanse Klembord werkbalk minimaliseren.

2

Markeer een tekstitem en klik met de rechtermuisknop op het. Selecteer de optie "Kopiƫren" of "Cut" in het contextmenu. De gekopieerde tekst zal in een van de Spartaanse Klembord cellen worden toegevoegd. Er zijn 25 cellen per blad.

3

Klik op de kop "Blad". Vink het vakje naast een van de letters bladen in de bladen menu, een ander werkblad toevoegen aan Spartaanse Klembord.

4

Spartaanse Klembord herstellen door te klikken op het programma in uw taakbalk.

5

Beweeg uw cursor over een cel de gekopieerde inhoud wilt bekijken in Spartan van zwevende preview-venster. Klik op een cel om bookmark het.

6

Klik met de rechtermuisknop op een cel. Selecteer de "Edit" optie in het contextmenu dat verschijnt te bewerken in de Spartan editor hulpprogramma.

7

Markeer een deel van de tekst in de editor. Selecteer een kleur in het kleurenpalet van de editor's om de kleur van de tekst te wijzigen.

8

Druk op een van de knoppen op de werkbalk van de editor voor het bewerken van de stijl van de tekst. Bijvoorbeeld, kunt u klik op de "Hoofdletters" knop om te profiteren van de geselecteerde tekst. Klik op de editor's "Save" knop voor het opslaan van uw wijzigingen in de tekst van de cel.

9

Klik op het pictogram 'X' in de Spartaanse Klembord werkbalk om af te sluiten het programma.