Het gebruik van een serieel getal te vinden van het Type HP

Hoewel veel HP computers, printers en randapparaten hun model namen vermeld op hun buitenste schelpen hebben, sommige apparaten niet. Dit kan problematisch zijn als u probeert te vinden van een vervangend onderdeel, krijgen hulp van een ondersteuningstechnicus of een lijst van uw product te koop. Gelukkig, de HP-website biedt een nuttig hulpmiddel die u kunt gebruiken bij het zoeken naar uw apparaat in haar uitgebreide productdatabase. Zolang hebt u het serienummer van het product kunt u het uitvoeren van een zoekopdracht met een paar muisklikken.

Instructies

1

Zoek en noteer het serienummer van uw HP-apparaat is gekoppeld. Deze informatie wordt vermeld naast het label "s/n" op de servicetag sticker op de onderzijde van het apparaat worden aangebracht. Het wordt ook weergegeven naast het label "Serienummer" op de doos waarin het product werd verscheept.

2

Open een Web browservenster en navigeer naar de website van HP PartSurfer (zie bronnen).

3

Voer het serienummer in het "Snelzoeken" veld en klik vervolgens op de aangrenzende knop om de zoekactie wordt uitgevoerd.

4

Selecteer de knop direct aan de linkerkant van het productetiket nummer op de zoekresultaten pagina.

5

Zoek het label 'Description' op de resulterende pagina. De naam van uw HP product staat direct aan de rechterkant van dit label.