Het gebruik van een mobiele & Talk Over VoIP of SIP

Het gebruik van een mobiele & Talk Over VoIP of SIP


VoIP, en de daarmee verband houdende SIP-protocol, hebben creëerde een revolutie in de telecommunicatie. Met breedbandverbindingen te voeren van gesprekken, heeft het telefoonbedrijf uit de vergelijking, het aanbieden van interlokale bellen voor een fractie van de kosten gesneden. De nieuwste ontwikkeling is de opkomst van VoIP-toepassingen voor mobiele telefoons. Deze toepassingen wordt gebruikgemaakt van de telefoon gegevensverbinding aan het voeren van telefoongesprekken, het omzeilen van de mobiele provider.

Instructies

1

Gebruik de stem van Google voor mobiel. Google Voice biedt een downloadbare toepassing iPhone, Android en BlackBerry apparaten. Het biedt ook een Web-based applicatie voor de meeste andere platformen. Google Voice kunnen gebruikers Bel gratis de aantallen van de V.S., en internationale nummers voor lage tarieven.

2

Krijgt de mobiele toepassing van Skype. Skype mobiele toepassing steunt de iPhone, Android en Symbian platformen. Skype toestaat gebruikers om te bellen naar nummers wereldwijd voor dalurentarieven. Skype is niet beschikbaar op elke drager. In sommige gevallen heeft Skype overeenkomsten met vervoerders, zoals Verizon, de toepassing en de service in combinatie met een abonnementsdienst door de drager te bieden.

3

Downloaden Fring voor uw mobiele telefoon. Fring heeft de versies van de toepassingen voor de iPhone, Android en Nokia telefoons. Minder bekend dan de vorige twee alternatieven, gebruikers Fring wereldwijd elke telefoon bel. Fring de tarieven zijn vergelijkbaar met andere VoIP-diensten.

4

Abonneer je op een VoIP-dienst waarmee langeafstands- en internationale bellen van mobiele telefoons. Als uw telefoon biedt geen ondersteuning voor een van de grote VoIP-toepassingen, kan een VoIP abonnementsdienst bieden een goed alternatief. Deze diensten bieden gratis of korting vragen in ruil voor een maandelijkse abonnementsprijs.