Het gebruik van een lopende tekst in Javascript

Lichtkranttekst via Javascript codering wordt gebruikt om de tekst verticaal of horizontaal door een div-sectie van een webpagina schuift. Het is een manier om het aantrekken van lezers op een bepaalde locatie op de pagina. Gebruik Bladeren spaarzaam, echter, aangezien het een pagina die is ook flashy en moeilijk te lezen kunt maken. Gebruik schuivende tekst neemt slechts een paar regels code in een functie die wordt genoemd in de \"PageLoad\ ingevoegd" evenement in HTML.

Instructies

1

Een div-element invoegen in uw webpagina. Het div-element bevat de tekst die u wilt schuiven. Hieronder is een voorbeeld van een div-element met tekst. Zoals u ziet, de positie van het div-element overeenkomt met de aanvangspositie variabele gemaakt in stap 2.
< div id = \ "scrollingtext\" stijl = \ "position: absolute; breedte: 200px; hoogte: 100px; boven: 200px; \ "> mijn scrollen tekst < / div >

2

De aanvangspositie van de div-tekst instellen Dit geeft het een startpunt om te schuiven.
var beursintroducties = 200;

3

Compensatie van de \"top\" attribuut ingesteld in stap 1 van 1 pixel. Hierdoor wordt het verticaal naar boven verplaatst.
IPO's-=1;

4

Een variabele toewijzen aan de div opnieuw zijn standpunt te blijven van de scroll:
myDiv=document.getElementById('scrollingtext');

5

myDiv.style.top=iPos;

6

De timer zo instellen dat de tekst een andere pixel omhoog. De timer is ingesteld in milliseconden.
window.setTimeout (\"Scroll (); \", 25)
GAAN
(\"Scroll) \" is de naam van de functie van de code in dit voorbeeld is gemaakt. De positie van de tekst zal omhoog elke 25 milliseconden.

7

De functie automatisch laden wanneer de pagina wordt geopend. Gebruik de volgende eigenschap in de body-tag van het HTML-pagina:
< body onload = \ "(scroll); \" ">