Het gebruik van een krul Proxy

Libcurl (cURL) is een add-on bibliotheek voor PHP, een web scripting taal, die de mogelijkheid tot interactie met verschillende servers biedt allerlei verschillende protocollen. Krullen verhogingen functionaliteit voor websites doordat de server om te communiceren rechtstreeks met andere Internet-services. Bijvoorbeeld, kan de inhoud van een andere website worden samengevoegd en doorgegeven terug naar de gebruiker. cURL ondersteunt ook proxies die als een tussenliggende gateway tussen de bron en de bestemming van een cURL-verzoek fungeren.

Instructies

1

Open een nieuwe of bestaande PHP-bestand in een teksteditor.

2

Navigeer naar de lijn waar de cURL-verzoek wordt of voer "$ch = curl_init();" op een nieuwe regel in te leiden een nieuwe cURL-aanvraag. Dit zal de krul verzoek initiƫren en bespaart de krul greep in de variabele "$ch".

3

Type "curl_setopt ($ch, CURLOPT_HTTPPROXYTUNNEL, 1);" op een nieuwe regel onder de vorige instructie. De "curl_setopt"-functie zal de krul overdracht opties; instellen in dit geval zal het leiden tot de overdracht aan het gebruik van een proxyserver.

4

Type "curl_setopt ($ch, CURLOPT_PROXY,'');" onder de vorige opdracht. Typ de proxy-adres en poort nummer, gescheiden door een dubbele punt, binnenkant van de enkele aanhalingstekens in de "curl_setopt"-functie. Bijvoorbeeld, als het proxyadres "myproxy.com 's" en het poortnummer is "80" dan de regel "curl_setopt ($ch, CURL_OPTPROXY,'myproxy.com:80');" op een nieuwe regel is ingevoerd. Deze opdracht wordt de proxyserver en het poortnummer ingesteld in de opties van de overdracht.

5

Sla de PHP-bestand op en sluit de teksteditor.

Tips & waarschuwingen

  • De opdracht voor bestandsoverdracht mislukt om uit te voeren als de proxyserver niet kan worden gevonden.