Het gebruik van een draadloze Router als een draadloze Adapter

Het gebruik van een draadloze Router als een draadloze Adapter


Een draadloze verbinding tussen twee routers kan twee lokaal gebiedsnetwerk (LAN)-segmenten met elkaar verbinden, geven u draadloze connectiviteit in grote woningen of gebouwen, zonder te voeren Ethernet kabels lange afstanden. Je moet twee draadloze routers, één voor elk netwerksegment. Vervolgens wordt het draadloze signaal verzonden van router naar router en elke computer aangesloten via Ethernetkabel aan de router. Dit is een ideale situatie voor huizen waar het draadloze signaal zwak is in kamers die verder van een standaard draadloze router. Toe te voegen een andere router dichter naar de eerste en vervolgens de computers via Ethernet-kabels verbinden voegt signaalsterkte aan deze gebieden van het huis.

Instructies

1

Elke router verbinden met een LAN-netwerk. Sluit het ene uiteinde van een Ethernet-kabel aan op de router en het andere uiteinde op de computer. Doe dit voor elke computer aangesloten op elk van de draadloze routers.

2

Beide routers op hun fabrieksinstellingen terugzetten. Open een webbrowser en voer het IP-adres van de router in het educatieve handboek in de adresbalk weergegeven. Voor de Linksys routers zou dit 192.168.1.1. D-Link en Netgear gebruiken meestal 192.168.0.1. Klik op het tabblad "Beheer", vervolgens "Fabrieksinstellingen" en selecteer 'Herstel Fabrieksinstellingen'. Klik op "Save settings," waardoor zowel de routers reboot.

3

Specifieke instelling wijzigingen aanbrengen in de tweede router. Ga naar het tabblad "Setup" op de website van de router en klik "Basisopstelling." Het wijzigen van het laatste cijfer van het lokale IP-nummer vermeld. Dus als het IP-adres wordt weergegeven als 192.168.1.1, je wilt overstappen van het laatste cijfer op 2, waardoor het 192.168.1.2. Dit nummer wordt gewijzigd in de volgende opeenvolgende cijfer, zodat het netwerk niet door elkaar het signaal met de andere modem met het standaard IP-nummer halen. Laat alles in zijn standaardinstelling. Klik op "Instellingen toepassen," waardoor uw router opnieuw zodat het laadt de nieuwe configuratie.

4

Het veiligheids- en draadloze instellingen op de tweede modem wijzigen Ga naar het tabblad "Draadloze" en selecteer "Basisinstellingen." De "Wireless Mode" naar "Client-brug" zodanig wijzigen dat de router weet te verbinden met een andere router. Overeenkomen met de "Wireless Network Mode" en de "Wireless netwerknaam" (SSID) aan dezelfde instellingen als die van de primaire router.

5

Terug naar het "Draadloze" tabblad en selecteer 'Draadloze beveiliging' op de tweede modem. Controleer of de gebruikersnaam en het wachtwoord in de "Security Mode" overeenkomt met de gebruikersnaam en het wachtwoord in de primaire router (WEP wordt aanbevolen). In het vak sleutel 1 uw primaire router heeft dezelfde instellingen te gebruiken en klik op 'Toepassen'. Wachten op de router opnieuw op te starten.

6

Terug naar het "Draadloze" tabbladen scherm en klik op "Geavanceerde instellingen". Wijzigen "Verificatietype" moet "Gedeelde sleutel". Klik op "instellingen opslaan."

7

Controleer de verbinding door naar IP-adres van de fabrikant zoals in stap 2. Klik op 'Status' en de "Draadloze" tab. Klik op "Site survey" en join het andere netwerk. Op dit punt moet u het MAC-adres van de andere router en ook de sterkte van het signaal. Zo ja, sla een back-up van deze verbinding door te gaan naar 'Beheer' en te klikken op de "Backup" tab. bevestigen uw back-up en je bent klaar.