Het gebruik van een aandrijving van de Flits te verhogen van RAM

De ReadyBoost-functie op uw computer Microsoft Windows 7- of Microsoft Windows Vista kunt u ter aanvulling van uw bestaande RAM met behulp van vrije geheugenruimte op een compatibel USB-flashstation. De ReadyBoost-functie is een haalbare optie voor degenen die hun computer versnellen willen terwijl het vermijden van dure intern geheugenupgrades. ReadyBoost compatibel USB-flashstations zal hebben "Enhanced voor Readyboost" etiketten op de exterieur pakket. Microsoft raadt u aan om gebruik te maken van een compatibele USB schicht toer welk heeft een gelijk is aan of groter geheugencapaciteit van het RAM-geheugen u hebt geïnstalleerd op uw systeem. (ref #1,2)

Instructies

1

Schakel uw computer in en wacht tot het Microsoft Windows-besturingssysteem volledig laden. (ref #1,2)

2

Plaats uw compatibele ReadyBoost USB flash drive in een vrije USB-poort op uw computer. Wachten op de "AutoPlay"-dialoogvenster op uw scherm wordt weergegeven. (ref #1,2)

3

Klik op de "Speed Up My System" dialoogvenster vak selectie en wacht tot het menu met effecteigenschappen van verwisselbare schijf op uw scherm wordt weergegeven. (ref #1,2)

4

Selecteer de wisselknop "Gebruik dit apparaat" met de muis. Verplaats de schuifregelaar direct hieronder om te kiezen hoeveel geheugen op de USB flash drive die u wenst te reserveren om de snelheid van uw systeem. U kunt ook laat de schuifregelaar geheugen toewijzing op de oorspronkelijke instelling die het besturingssysteem worden aanbevolen. (ref #1,2)

5

Klik op de knop "OK" onderaan in het dialoogvenster de ReadyBoost setup voltooien. (ref #1,2)