Het gebruik van DVDFab Platinum

DVDFab Platinum is een van de nieuwste video conversie software programma's. Het is gespecialiseerd in DVD-filmbestanden te nemen en hen te slaan op andere media, samen met het DVD formaat te converteren naar degenen die met andere apparaten, zoals iPod, Zune of PSP werken. Het vereenvoudigt deze indeling conversies door een opsomming van zijn keuzen door device in plaats van indelingstype. Dit is een grote hulp voor diegenen die niet zeker weet welke indeling (AVI, MPEG4, enz.) is bedoeld voor hun specifieke apparaat.

Instructies

1

Open de toepassing DVDFab (Zie koppeling in bronnen). Selecteer 'Bron' of het DVD-bestand dat u op zoek bent om te kopiëren. Plaats een DVD in uw DVD-station en het programma zal automatisch herkennen als de bron. U kunt ook een opgeslagen DVD-map van uw harde schijf met het mappictogram of een afzonderlijke afbeelding met het pictogram van de schijf/pagina vinden.

2

Kies "Target" voor de locatie van die het geconverteerde bestand zal worden opgeslagen. De standaardlocatie is de map "Mijn documenten". Kies een map verschillende harde schijf met de mapknop of kies een afzonderlijke afbeelding opslaan met de knop schijf/pagina. U kunt ook de optie DVD schrijver te gebruiken DVD-brander van de computer.

3

Selecteer een modus binnen de deelvensters naar links om de indeling van die het bespaart vaststellen. Kies "DVD naar DVD" als u naar een beschrijfbare schijf opslaat; uw kunt er kiezen uit een volledige film, de hoofdfilm, split (voor meerdere schijven) en aanpassen. Als u het bestand voor een mobiel apparaat zoals een iPod, PSP of telefoon, selecteer dat apparaat van de "DVD naar Mobile" menu.

4

Ga naar de grootte selector drop-down lijst en kies "DVD5" als u een korte film opslaat, of als u wilt opslaan een langere die een enkellaags schijf; het programma zal de film comprimeren, zodat het zal passen. Kies "DVD9" te slaan op een dubbellaagse schijf; Deze methode comprimeert nooit.

5

Klik op "Start" om te beginnen met het omzetten van het nieuwe filmbestand. Als u de DVD-schrijver en geen beschrijfbare schijf in het station is, ijslollie te tweespraak vogelhuisje opwaarts, aanvragen dat en voegt u een voordat het begint. U kunt het opslaan op elk gewenst moment met de pauzeknop onderbreken. Wanneer u klaar bent, opduikt een "Procédé volbracht" vak.

6

Het programma wordt beëindigd door te klikken op "Finish", of een ander exemplaar van het bestand opslaan met de knop opnieuw branden.